Νίκη Τσιουγκρή: Ένα παιδί μετράει τα άστρα στον ουρανό της Λιλ!

by Aquafeed 24

Προσθέτουν μεγαλείο και δημιουργία σε αυτή τη δουλειά που καταπιανόμαστε, εκείνες οι περιπτώσεις ανθρώπων γύρω μας, όπου κάτι σπουδαίο έρχεται στη ζωή τους και εμείς βρισκόμαστε κοντά για να το καταγράψουμε, να τους δώσουμε περίσσεια ώθηση, ώστε να ανοίξουν τα φτερά προς τα όνειρά τους.

Εργατικότητα, ταλέντο, ταπεινότητα, χαμηλών τόνων. Η Νίκη Τσιουγκρή για να κυνηγήσει τους στόχους της έκανε καθημερινά ατελείωτα χιλιόμετρα από το χωριό της, τη Γεωργιούπολη, ένα χωριό 600 κατοίκων έξω από το Ρέθυμνο, προκειμένου να κολυμπάει για τον Ναυτικό Όμιλο και με θέληση να εξελιχθεί μέσα στο άθλημα της υδατοσφαίρισης.

«Σπλάχνο» του ΝΟ Ρεθύμνου, όμως πέρυσι άλλαξε μετερίζι και φόρεσε το σκουφάκι του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, με τον οποίο πραγματοποίησε μια τρομερή σεζόν, όντας από τις πρώτες σκόρερ της ομάδας της, καθώς και εκ των πρώτων στην Α1 κατηγορία. Η Τσιουγκρή αγωνίζεται στη θέση της φουνταριστού, είναι μια αθλήτρια με δύναμη, που δουλεύει σκληρά και πάντοτε καλείται στις μικρές Εθνικές ομάδες. Γεννημένη το 2006, η νεαρή φουνταριστός ετοιμάζεται για ένα πελώριο βήμα στη ζωή και την καριέρα της, καθώς από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο μετακομίζει στη Γαλλία και συγκεκριμένα στη Λιλ του Ανέστη Πεσματζόγλου, για να βιώσει σπάνιες εμπειρίες, μια διαφορετική κουλτούρα από αυτήν της Ελλάδας και της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24, η Νίκη Τσιουγκρή ετοιμάζει τις αποσκευές της για Γαλλία και κάτω από τον γαλλικό ουρανό θα σχεδιάσει τα όνειρα της για το μέλλον. Η διαδικασία του εξωτερικού μπορεί αρχικά να τρομάζει αρκετά παιδιά, ωστόσο εν συνεχεία λειτουργεί ευεργετικά, τόσο στον αθλητισμό, όσο και σε ανθρώπινο επίπεδο.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA