Μετά το μεγάλο διπλό του Ηλυσιακού στην 1η Αγωνιστική του G2, η «Ένωση» δεν… αστειεύτηκε και έδειξε το πολύ καλό της πρόσωπο στα Ιλίσια για την 5η στροφή της Β´ Φάσης, από όπου κι έφυγε με τρεις πολύτιμους βαθμούς και μαζί, μια άτυπη ρεβάνς!

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ 3-11

Με βασικό όπλο της την άμυνα, η ομάδα του Νίκου Βενετόπουλου δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους, επέβαλε τον ρυθμό της και με κορυφαίο σκόρερ τον Αράγια (4 γκολ) έφτασε στην πολύτιμη νίκη.

Με το «διπλό» της 5ης αυτής Αγωνιστικής, η ΑΕΚ αναρριχάται στην τρίτη θέση του γκρουπ και τους 24 βαθμούς, επιστρέφοντας έτσι στα θετικά αποτελέσματα, ενώ ο Ηλυσιακός παραμένει στους 7β.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ 3-11

Οκτάλεπτα: 1-3, 0-3, 0-2, 2-3.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Τάσος Σχίζας): Κατσινούλας, Γκανάτσιος, Κρανιάς, Αλευρόπουλος, Μαυρομάτης, Λεμπέσης 1, Δήμου Π., Καραβιώτης, Αράι, Τσιστράκης, Ξυλάς 1, Αράκι 1, Ασβέστης, Σφηκάκης, Τσιφτσής.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Κατσούλης, Σταμέλος 1, Κοκκινάκης 1, Βούκσεβιτς, Γαλάνης, Γκάτσος 1, Μαρινάγης 2, Παπάκος 1, Στελλάτος 1, Αράγια 4, Μαυρωτάς Άρ., Χαϊδόπουλος, Ζαχόπουλος.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Φίλιππος Κούκιος