Σημαντική νίκη από ψυχολογικής και βαθμολογικής άποψης πέτυχε το βράδυ της Παρασκευής το Π.Φάληρο, το οποίο πέρασε από την έδρα του Νηρέα Χαλανδρίου με σκορ 15-7 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Β’ φάσης της Α1 ανδρών, με τον Τοτ να σκοράρει τέσσερα τέρματα για τους νικητές.

Με αυτή τη νίκη, το σύνολο του Αργύρη Θεοδωρόπουλου έφθασε τους 15 βαθμούς στον G2 Όμιλο, ενώ η ομάδα του Γιώργου Ιντζέ παρέμεινε στους 2. Αναμφίβολα, δύο ομάδες που βιώνουν τις δικές τους ιδιαίτερες καταστάσεις, δεν προσέφεραν δικαιολογημένα θέαμα το βράδυ της Παρασκευής, με το Π.Φάληρο να προηγείται με 6-1 στο δεύτερο οκτάλεπτο, διαφορά η οποία διατηρήθηκε και δεν απειλήθηκε έως το φινάλε της αναμέτρησης.

Στον πίνακα των σκόρερ, όπως προαναφέρθηκε, πρωτοστάτησε ο Τοτ με τέσσερα, ενώ από τρία σημείωσαν για τον ΑΟΠΦ οι Ραντούλοβιτς και Θαλασσινός, ενώ ίδια συγκομιδή είχε ο Γιάννης Πανταζόπουλος για τη γηπεδούχο ομάδα.

ΑΟ ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ 7-15

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 1-5, 3-5, 3-4.

ΑΟ ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Γιώργος Ιντζές): Καζάκος, Δανούρδης, Παπαδημητρίου 1, Χριστοφορίδης, Καρύδης 2, Μαυρωτάς, Κουρμελές Ε. 1, Πανταζόπουλος 3, Στυλιανάκης, Τσιρώνης, Νεγκίζ, Καζάνης, Κακλής, Μανδαλιός, Μπερτόλης Σ.

ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Γαλανίδης, Κόκκινος 1, Θαλασσινός 3, Κόχειλας 1, Κουρλιάφτης, Τοτ 4, Παπαδόπουλος, Ραντούλοβιτς 3, Μαυράκης 2, Προκόπης, Κούκουνας 1, Καλής, Παρτσόγλου, Παγουλάτος, Αποστολάκος.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης – Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Βλαντής