Η τελευταία προπόνηση της γυναικείας ομάδας του Εθνικού Πειραιά πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο «Π. Καπαγέρωφ», με τη Μαρία Μπορίσοβα να έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, ύστερα από ένα σύντομο ταξίδι στην πατρίδα της για προσωπικό λόγο και πλέον οι «κυανόλευκες» είναι απόλυτα έτοιμες για να υποδεχθούν την Ουΐπεστ.

Ξεκάθαρος είναι και ο στόχος για την ομάδα του Στέφανου Λέανδρου, η οποία στην έδρα της θα διεκδικήσει την πρόκριση στις «4» του LEN Euro Cup, μετά το 10-10 στην Ουγγαρία και το «Άλφρεντ Χάγιος». Τα κορίτσια του Εθνικού ανυπομονούν όχι μόνον για ακόμη μια ευρωπαϊκή πρόκληση που έχουν μπροστά τους και έως τώρα τα έχουν πάει εξαιρετικά, αλλά και για να επανέλθουν στις θετικές εμφανίσεις μετά τις ήττες από τον ΑΝΟΓ για το πρωτάθλημα και τη Βουλιαγμένη για το Φάιναλ Φορ. Επομένως, υπάρχει έντονο κίνητρο και σίγουρα αυτοπεποίθηση, καθώς γνωρίζουν την Ουιΐπεστ, έχουν ήδη αναμετρηθεί δύο φορές φέτος με τις Μαγυάρες και γνωρίζουν τα κατατόπια.

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης στο «Π. Καπαγέρωφ», η οποία ξεκινά στις 15:00 και θα μεταδοθεί από το LEN TV, η Ελένη Κανετίδου, ένα πολύτιμο εργαλείο για τη φετινή ομάδα του Εθνικού, μίλησε αποκλειστικά στο #AQF24 για το τι να περιμένουμε, ενώ κάλεσε τον κόσμο του συλλόγου να έρθει στο κολυμβητήριο να τις στηρίξει.

Η Ελένη Κανετίδου στο #AQF24

«Είμαστε πολύ ενθουδιασμένες και ανυπομονούμε για αυτό το παιχνίδι, καθώς η εβδομάδα που πέρασε ήταν μια εβδομάδα κακών εμφανίσεων για εμάς. Θέλουμε πολύ να δείξουμε τα καλά μας στοιχεία και να ξεφύγουμε από την αγωνιστική «κοιλιά» που κάναμε ως ομάδα. Έχουμε παίξει ακόμη δύο φορές φέτος με τη UVSE, οπότε πλέον ξέρουμε ακριβώς τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και είμαστε πιο έτοιμες από κάθε φορά. Το αποτέλεσμα στην Ουγγαρία δεν ήταν το καλύτερο δυνατό (10-10), καθώς μπορούσαμε να έχουμε φύγει με τη νίκη από το «Άλφρεντ Χάγιος», αλλά η ισοπαλία δεν είναι αμελητέα. Θέλουμε πολύ τη νίκη στην έδρα μας και περιμένουμε τους φιλάθλους του Εθνικού να σταθούν στο πλευρό μας, να γεμίσουν το κολυμβητήριο και όλοι μαζί να συνεχίσουμε το ευρωπαϊκό μας ταξίδι».