Νιαρχάκου: «Θέλουμε τον κόσμο του Εθνικού στο πλευρό μας»!

by Aquafeed 24

Τη στήριξη του ισχυρού «κυανόλευκου» κόσμου ζήτησε μέσω της επίσημης σελίδας του Εθνικού Πειραιώς η πρώτη σκόρερ της ομάδας στη φετινή Α1 γυναικών, Βίρνα Νιαρχάκου.

Η νεαρή φουνταριστή μίλησε για τα πρώτα παιχνίδια των Πλέι Οφ κόντρα στη Βουλιαγμένη, τονίζοντας ότι η ίδια και οι συμπαίκτριες της θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Παράλληλα, η Βίρνα Νιαρχάκου υπογράμμισε ότι στόχος του «Αυτοκράτορα» είναι η κατάκτηση της 3ης θέσης και μαζί η έξοδος στην Ευρώπη, με τον κόσμο του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ να έχει τη δυναμική ώστε να ωθήσει τις «κυανόλευκες» στα εντός έδρας παιχνίδια.

Οι δηλώσεις της Βίρνας Νιαρχάκου: 

«Το ταξίδι μας στα φετινά Πλέι Οφ ξεκινά την Τετάρτη (18:00) στην έδρα της Βουλιαγμένης, η οποία είναι μια πολύ καλή ομάδα με μεγάλη εμπειρία.

Ως Εθνικός Πειραιώς θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, να δοκιμάσουμε κάποια καινούργια πράγματα που δουλεύουμε. Γενικά σε αυτά τα παιχνίδια στόχος αποτελεί το να παρουσιαζόμαστε κάθε φορά καλύτερες.

Το έργο μας κόντρα στον ΝΟ Βουλιαγμένης είναι ιδιαίτερα δύσκολο και για αυτό θα θέλαμε τον κόσμο του ΕΘΝΙΚΟΥ δίπλα μας σε αυτά τα παιχνίδια, ώστε να έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο.

Η στήριξη του κόσμου μας είναι άκρως σημαντική, στην εντός έδρας αναμέτρηση εκ νέου με τη Βουλιαγμένη το Σάββατο (28/4 – 17:00).

Για την ομάδα μας στόχος αποτελεί η κατάκτηση της 3ης θέσης τη φετινή σεζόν, ωστόσο πριν μπούμε στη διαδικασία να σκεφτούμε τους μικρούς τελικούς με αντίπαλο τον ΝΟ Ρεθύμνου, οφείλουμε να δώσουμε το 100% κόντρα στη Βουλιαγμένη».

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA