Η Βίρνα Νιαρχάκου γράφει για πρώτη φορά στο Aquafeed24.com!

0

Αφήνοντας πίσω τον Ολυμπιακό είχα ένα γλυκόπικρο αίσθημα και αναμνήσεις, αλλά ταυτόχρονα και ανυπομονησία για τη νέα χρόνια. Στη Γλυφάδα καλέστηκα να έχω έναν πιο πρωταγωνιστικό ρόλο από αυτόν που είχα στον Ολυμπιακό. Αυτό αρχικά με είχε αγχώσει διότι ήταν η πρώτη φορά που θα είχα ένα τέτοιο ρόλο σαν αθλήτρια και ήθελα να κάνω το καλύτερο δυνατό που μπορούσα.

H Βίρνα Νιαρχάκου γράφει για πρώτη φορά στο Aquafeed24.com

Η χρόνια μας με τη Γλυφάδα ξεκινάει με το τουρνουά ΣΕΔΥ . Κάναμε 5 αρκετά καλά παιχνίδια για καινούρια ομάδα και βγήκαμε πρώτες. Χωρίς τα μυαλά να πάρουν αέρα προσηλωθήκαμε στο πρωτάθλημα που είχαμε ως στόχο να περάσουμε στην τετράδα.

Στη δεύτερη φάση το πρώτο παιχνίδι ήταν με το Ρέθυμνο. Ξεκινήσαμε καλά το ημίχρονο, έπειτα δεν καταφέραμε να διατηρήσουμε το σκορ στα  3-4 γκολ, αλλά πήραμε τη νίκη με διαφορά ενός γκολ.

Έπειτα κάναμε μια εύκολη σχετικά νίκη με την Πάτρα. Στον τρίτο αγώνα με τον Εθνικό χάσαμε με διαφορά . Ένας αγώνας από την μεριά μας χωρίς καμία συγκέντρωση και στην αντίθετη πλευρά ένας πολύ καλός Εθνικός. Σε μια νεανική ομάδα σαν τη δίκη μας μια τέτοια ήττα δεν είναι κ τόσο εύκολο να τη διαχειριστούμε… Παρόλα αυτα είπαμε οτι ήταν ένα κακό παιχνίδι και το αφήσαμε πίσω μας.

Η επόμενη φάση ήταν στην Πάτρα. Εκεί έγινε το… έλα να δεις . Οι δυο πρώτοι μας αγώνες ήταν τραγικοί… Κοντέψαμε να μην περάσουμε στην 4αδα. Το βράδυ που γυρίσαμε στο ξενοδοχείο μετά την ήττα μας από την Πάτρα (ήττα και κόκκινη στην Άννα Μαμόγλου) μιλήσαμε και είπαμε ότι έχει μείνει ένα τελευταίο παιχνίδι το οποίο μπορούμε να το πάρουμε άμα παίξουμε καλά με συγκέντρωση κ κάνουμε όλα αυτά που έχουμε κάνει στην προπόνηση. Εν τέλει, πετυχαίνουμε νίκη εναντίον του εθνικού και περνάμε στην τετράδα. Ο κυριότερος στόχος μας να περάσουμε στην τετράδα είχε επιτευχθεί.

Στην τετράδα τα 2 παιχνίδια με Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη δεν είχαν ιδιαίτερη σημασία. Εμείς τα κοιτάξαμε σαν μια καλή προπόνηση μας ενόψει των κρίσιμων παιχνιδιών με τον Εθνικό για τη διεκδίκηση της έδρας. Με νίκη μέσα στο Παπαστράτειο, μετά από ένα πάρα πολύ καλό μας παιχνίδι και ισοπαλία μέσα στη Γλυφάδα παίρνουμε το πλεονέκτημα της έδρας .

Πρώτο παιχνίδι μέσα στη Γλυφάδα κάνουμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι και παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Έχει μείνει ένα παιχνίδι ακόμα και εμείς ζητάμε απλώς μια νίκη . Ένα κακό μας παιχνίδι όμως μέσα στον Πειραιά,  χωρίς συγκέντρωση και ένας φανερά καλύτερος και βελτιωμένος εθνικός μας στερεί τη νίκη και μας βάζει σε σκέψεις.

Τρίτο παιχνίδι. Ένα παιχνίδι ή όλα ή τίποτα! Έχοντας φάει πλέον στη σφαλιάρα, είμαστε πιο συνεσταλμένες και απόλυτα συγκεντρωμένες. Την ώρα που έπεφτα για ζέσταμα και κατά τη διάρκεια αυτού οι σκέψεις μου ήταν ότι το παιχνίδι είναι δικό μας και ότι θα έκανα ότι πέρναγε από το χέρι μου για να το κερδίσουμε. Κάνοντας την καλύτερη εμφάνιση μας μέσα στη χρόνια πήραμε  τη νίκη και την 3η θέση.

Για να κλείσω (επιτέλους) θεωρώ πως η φετινή χρόνια για τη Γλυφάδα ήταν επιτυχημένη και ίσως περισσότερο από το αναμενόμενο, σε γυναίκες και άντρες. Αν συνεχιστεί η ίδια δουλειά με την ίδια και ακόμα περισσότερη θέληση θα ανεβεί ακόμα πιο πολύ και θα γίνει ιδιαίτερα ανταγωνιστική.

Υ.Γ: Ευχαριστώ πολύ στις συμπαίκτριες μου, τους προπονητές μας και όλους τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μας και που με έκαναν από την αρχή να νιώσω μέλος αυτής της ομάδας.