ΝΕΠ για μεγάλα πράγματα φέτος!

by Aquafeed 24

Βήμα-βήμα και με ουσία πορεύεται η ΝΕ Πατρών στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών, με τα κορίτσια του Δημήτρη Μπιτσάκου να παραμένουν αήττητα ύστερα από πέντε αγωνιστικές.

Η ΝΕΠ επικράτησε 14-5 του ανταγωνιστικού για τρία οκτάλεπτα Τρίτωνα Αμαρουσίου και θέλει μια ακόμη νίκη για να κατέχει το απόλυτο στον Β’ όμιλο της κατηγορίας, μπαίνοντας με αισιοδοξία στον νέο κύκλο της Α1 για τις θέσεις 3-6, όπου και η υψηλότερη θέση είναι ο απώτερος σκοπός της ομάδας.

Από την άλλη, ο Τρίτωνας του Άγγελου Γαρελίδη δεν μπόρεσε να πάρει τους πρώτους του βαθμούς για φέτος, σε μια δύσκολη έδρα και θα επιδιώξει να το κάνει την επερχόμενη αγωνιστική που είναι και η τελευταία της Α’ φάσης του πρωταθλήματος.

Το ξέσπασμα του τελευταίου οκταλέπτου ήταν αρκετό για τα κορίτσια του Δημήτρη Μπιτσάκου ώστε να εξασφαλίσουν τη νίκη και να παίξουν πιο ελεύθερα.

Οκτάλεπτα: 4-2, 1-0, 1-2, 8-1

ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Πετάση, Μπαλάτσα Μ.  1, Λυκοθανάση 2, Μανέτα Σ. 1, Μπαλάτσα Ν. 1, Πασσά, Μοίραλη 1, Μπιτσάκου 4, Σινέμογλου, Σολανάκη 3, Ρακιντζή 1, Τσιμάρα

Τρίτων Αμαρουσίου (Άγγελος Γαρελίδης): Λάζαρη, Σαμαρά, Ανδρή, Κούζουνα 2, Καλογερά, Μαλλιαρού, Αργυρού 1, Σελετοπούλου 2, Παπαδάκη

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA