Τον νέο Team Manager της ανδρικής ομάδας ανακοίνωσε το τμήμα υδατοσφαίρισης της ΑΕΚ, με τον πρώην αθλητή της Ένωσης – Βασίλη Δαβίλλα να αναλαμβάνει καθήκοντα άμεσα στην νέα θέση του επιτελείου, επιστρέφοντας στον σύλλογο μετά από 3 χρόνια.

Η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι νέος Team Manager του ανδρικού τμήματος Πόλο αναλαμβάνει ο Βασίλης Δαβίλλας.

Ο Βασίλης Δαβίλλας επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, καθώς φόρεσε με επιτυχία το σκουφάκι της ΑΕΚ, συμβάλλοντας στην κατάκτηση της ανόδου στην Α1 και του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας το 2020.

Βασίλης Δαβίλλας δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ ευτυχής που επιστρέφω στην οικογένεια της ΑΕΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μιχαλόπουλο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου κι ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών ενός τόσο μεγάλου και ιστορικού συλλόγου. Έχουμε όλοι την τύχη να να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια της ΑΕΚ σαν μέλη της οικογένειας της και θα δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό να συνοδευτεί αυτη η γιορτή με την εκπλήρωση των στόχων που έχουμε θέσει».

Βασίλη, καλώς ήρθες και πάλι στην οικογένεια της ΑΕΚ!