Νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του ΝΟΛ ο Κώστας Γαλανόπουλος!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Σε αναβάθμιση της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Γαλανόπουλο, προχώρησε ο Ν.Ο. Λάρισας, προάγοντας τον στο “τιμόνι” της γυναικείας ομάδας για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Εκ μέρους της διοίκησης ανακοινώθηκε πρόσφατα:

«Η διοίκηση του ΝΟΛ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή κ. Κώστα Γαλανόπουλο ο οποίος αναλαμβάνει την καθοδήγηση της γυναικείας ομάδας πόλο, που θα μετέχει και τη νέα χρονιά στην Α’ Εθνική κατηγορία.
Ο κ. Γαλανόπουλος συνεχίζει στην ομάδα μας, αφού την περασμένη σεζόν, ήταν στο τιμ από το πόστο του βοηθού προπονητή και πλέον αναβαθμίζεται.
Η εμπειρία του και η μεθοδική δουλειά του έπαιξαν σημαντικό ρόλο ώστε να αναλάβει τα ηνία της ομάδας μας, με σκοπό να παρουσιάσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο, στο νέο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής πόλο γυναικών.
Η διοίκηση του σωματείου μας του εύχεται καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!
Η πορεία του ως προπονητής
Ο κ. Γαλανόπουλος είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ (1994) με ειδικότητα στην υδατοσφαίριση. Αναλυτικά που εργάστηκε από το 2000 μέχρι και σήμερα:
2000-2004 Ακαδημίες ΝΟΛ
2004 Ανδρικό ΝΟΛ Γ’ Εθνική Άνοδος Β
2005 Ανδρικό ΝΟΛ Β’ Άνοδος Α2
2006 Ανδρικό ΝΟΛ Α2 6η θέση
2007 Ανδρικό ΝΟΛ Α2 4η θέση
2008 Ανδρικό ΝΟΛ Α2
2009 Γυναικείο ΝΟΛ Β’ Άνοδος Α2
2010 Γυναίκειο ΝΟΛ Α2
2011 Ανδρικό ΝΟΛ Α1
2012 Ανδρικό ΝΟΛ Α2
2013 Ακαδημίες ΝΕΛ
2014 ΝΕΛ Μίνι παίδες 8η θέση
2015 ΝΕΛ Μίνι παίδες 7η θέση
2016 ΝΕΛ παιδικό 8η θέση
2017 ΝΕΛ προ Μίνι
2018-19 Ακαδημίες ΝΟΛ
2020 Μίνι παίδες ΝΟΛ
2021 Μίνι παίδες ΝΟΛ ».

Η δήλωση του έμπειρου τεχνικού για το νέο του ξεκίνημα:
«Στόχος της ομάδας είναι να τερματίσουμε μέσα στην πρώτη οκτάδα, να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τις παίκτριες κάνοντας ποιοτική προπόνηση αφού η προσπάθεια της διοίκησης είναι να φέρει στη Λάρισα όσο πιο πολλές παίκτριες μπορούμε για να ανεβάσουμε το επίπεδο της προπόνησης.
Όσον αφορά τις ακαδημίες, μετά το επιτυχημένο μοντέλο της ΝΕΛ θέλουμε να δημιουργήσουμε ομάδες στα κορίτσια, ώστε σε τρία χρόνια από τώρα να μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με όλες τις ομάδες της πρώτης τετράδας και να μπορούν οι παίκτριες από τις ομάδες μας να επανδρώνουν τις Εθνικές ομάδες».
Προετοιμασία – ανανεώσεις – μεταγραφές
Την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας πόλο του ΝΟΛ στο ανοιχτό κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας.
Παράλληλα τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι ανανεώσεις της ομάδας αλλά και οι μεταγραφές που θα ενισχύσουν το σύλλογο».

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA