Νέο Πανελλήνιο ρεκόρ (πισίνα 25μ.) ο Γκολομέεβ στα 100μ ελεύθερο

by Aquafeed 24

Στη δεύτερη ημέρα του Διεθνούς κολυμβητικού τουρνουά “International Swimming League” το Σάββατο (17/10), που διεξάγεται στη Βουδαπέστη, ο Κρίστιαν Γκολομέεβ πέτυχε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στα 100μ ελεύθερο, σε πισίνα 25 μέτρων, δείχνοντας ότι είναι σε αρκετά καλό σημείο, ενόψει των μεγάλων αγώνων της χρονιάς.

Ο Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε στην 5η θέση του αγωνίσματος με την ομάδα του, την LA Current, με τον χρόνο του 47.17 να αποτελεί νέο Πανελλήνιο ρεκόρ 25αρας πισίνας, σπάζοντας το ρεκόρ που κατείχε ο ίδιος από τις 13/12/2017, με 47.30. Στο ίδιο αγώνισμα, πρώτος τερμάτισε ο Κέιλεμπ Ντρέσελ με 45.87, δεύτερος ο Φλορέντ Μανοντού με 46.04 και ο τρίτος ο Τζάσμιν Ρες με 46.61.

Πολύ καλή κούρσα πραγματοποίησε και ο Απόστολος Χρήστου στα 4Χ100μ ελεύθερο με την LA Current, καθώς ο Έλληνας αθλητής κολύμπησε πρώτος στη σκυτάλη και ολοκλήρωσε την προσπάθειά του σε 47.46, επίδοση που αποτελεί ατομικό ρεκόρ για τον ίδιο. Συνολικά, η ομάδα του τερμάτισε στην 6η θέση, με χρόνο 3:20.03.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, ο Γκολομέεβ ανέφερε τα εξής: “Ήταν ένα πολύ καλό διήμερο αγώνων, με πολύ δυνατές εμφανίσεις και αρκετή κούραση, σε μια περίοδο προπόνησης και αγώνων. Είναι σημαντικό που επιστρέψαμε σε αγώνες μετά από τον Ιανουάριο, πόσο μάλλον σε τέτοιο φανταστικό αγωνιστικό περιβάλλον. Έκανα κάποια μικρά λάθη, αλλά είμαι ικανοποιημένος αρκετά. Οι χρόνοι μου σε ατομικά και σκυτάλες δείχνουν ότι πάμε καλά. Εύχομαι να είμαι καλά για να συνεχίσω την προσπάθεια μου σε αυτούς τους ρυθμούς”.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA