Ικανοποίηση στον Φοίβο Συκεών για το 2ο τουρνουά υδατοσφαίρισης

by Aquafeed 24

Ικανοποίηση στους ανθρώπους του Φοίβου Συκέων, αναφορικά με τη διοργάνωση του 2ου τουρνουά υδατοσφαίρισης που έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο ανάμεσα σε ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΦΟΙΒΟΣ CUP Πραγματοποιήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο το 2ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης ΦΟΙΒΟΣ Cup στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου.
Σκοπός αυτού του προπονητικού τουρνουά ήταν να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής των αθλητών μας σε αγώνες υψηλών προδιαγραφών.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στους ανθρώπους οι οποίοι στήριξαν αυτή την διοργάνωση καθώς και τον Δήμο Ωραιοκάστρου για την παραχώρηση του κολυμβητηρίου καθώς και για την συνδιοργάνωση αυτού του τουρνουά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου κύριο Παντελή Τσακίρη , ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του, στον Πρόεδρο της ΔΗ.ΚΕ.Ω Τάσο Πανιώρη καθώς και τον υπεύθυνο κολυμβητηρίου Γιώργο Κασιδερόπουλο.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τις ομάδες οι οποίες συμμετείχαν στο τουρνουά καθώς και την Περιφερειακή Επιτροπή Υδατοσφαίρισης Μακεδονίας για την παραχώρηση των χρονομέτρων.
Η κατάταξη των ομάδων έχει ως εξής:
1. ΠΑΟΚ
2.ΦΟΙΒΟΣ
3. Ο.Φ.Θ
4. ΑΡΗΣ
Δύο φιλικοί αγώνες πραγματοποιήθηκαν επίσης , έπειτα από την αποχώρηση της ομάδας του ΑΡΗ.
1.ΦΟΙΒΟΣ – Ο.Φ.Θ
2. ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ ΠΑΟΚ – ΦΟΙΒΟΣ.
Ο Σύλλογος μας στηρίζει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, την ανάπτυξη της συλλογικής συνείδησης, της ευγενούς άμιλλας, της αγωνιστικότητας καθώς και την σύσφιξη σχέσεων.
Λυπούμαστε ιδιαίτερα για την αποχώρηση της ομάδας του ΑΡΗ.
Τέλος θα θέλαμε να σημειωθεί ότι το τουρνουά αυτό αποτελεί μια ιδέα και προσπάθεια των προπονητών του συλλόγου μας και με χαρά μας διαπιστώνουμε ότι το όνειρο μας θα συνεχιστεί.
Μια ακόμη διοργάνωση έλαβε τέλος, σας ευχαριστούμε πολύ όλους!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA