Με νέα ανακοίνωση του, το Νέο Κύμα, η παράταξη με επικεφαλής τον Σπύρο Γιαννιώτη που διεκδικεί την προεδρία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, τονίζει ότι είναι επιτακτική ανάγκη να ανοίξουν τα κολυμβητήρια, ότι οι αποφάσεις που παίρνονται δεν μπορούν να εξηγηθούν με τη λογική, ενώ υπογραμμίζει πως το διάστημα των 8 μηνών αποχής είναι τεράστιο και οι αθλητές δεν είναι «μηχανάκια».

Η ανακοίνωση από το Νέο Κύμα:

Για όλους εμάς που έχουμε «φάει» τη ζωή μας στα κολυμβητήρια “υπηρετώντας” τα αθλήματα του Υγρού στίβου, η απόφαση των λοιμωξιολόγων να διατηρήσουν τους αθλητές και τις αθλήτριες εκτός νερού δεν μπορεί να εξηγηθεί λογικά.

Σε χιλιάδες COVID test που έχουν πραγματοποιηθεί βρέθηκε μονοψήφιος, στατιστικά ασήμαντος αριθμός κρουσμάτων, ενώ στη διασπορά καταφέραμε και κρατήσαμε το 0%!

Η άθληση για όλους εμάς είναι κοινωνικό αγαθό. Οι αθλητές-τριές μας όλο αυτό το διάστημα έχουν κολυμπήσει ακόμη και σε παγωμένες θάλασσες για να μην χάσουν την επαφή με το υγρό στοιχείο. Έχουν κάνει θυσίες για το άθλημα που αγαπούν.

Πρέπει να ακουστούν οι φωνές τους.

Πρέπει ν’ ανοίξουν τα κολυμβητήρια.

Το διάστημα αποχής των 8 μηνών είναι τεράστιο.

Αγαπητοί λοιμωξιολόγοι, αγαπητοί επιστήμονες, οι αθλητές-τριες δεν είναι μηχανήματα.

Δεν μπορεί τη Δευτέρα να είναι στο ON και την Τετάρτη στο OFF…

Κάνουμε έκκληση για ακόμη μια φορά… Πρέπει ν’ ανοίξουν τα κολυμβητήρια τηρώντας τα ήδη πολύ αυστηρά πρωτόκολλα, με τα οποία καταφέραμε όλοι μαζί αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα στη μάχη κατά της πανδημίας.

Οι αθλητές-τριες να επιστρέψουν άμεσα με πειθαρχία στις προπονήσεις

Facebook Comments