Νεκρός 17χρονος κολυμβητής στην Ιταλία!

by Aquafeed 24

Λίγες μέρες  μετά το θάνατο του Νταβίντε Αστόρι, αρχηγού της Φιορεντίνα, ο θάνατος ενός νεαρού κολύμβητή συγκλονίζει για ακόμα μια φορά τη γειτονική μας χώρα.

Το άσχημο αυτό γεγονός συνέβει την προηγούμενη Πέμπτη 8/3 στην πόλη  Caivano, στην επαρχία της Νάπολης. Πρόκειται για τον 17χρονο αθλητή της κολύμβησης Μάριο Ρίτσιο, ο οποίος κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης του προπόνησης στην πισίνα της Delphinia Sporting Club, ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία και σταμάτησε να κουνάει τα χέρια του.

Ο προπονητής του, αμέσως έπεσε στην πισίνα, έβγαλε το νεαρό αθλητή και ξεκίνησε τη διαδικασία καρδιακής αναζοωγόνησης για να τον επαναφέρει καθώς είχε χάσει τις αισθήσεις του, αλλά δυστυχώς οι γιατροί που έφτασαν με το ασθενοφόρο λίγη ώρα μετά, επιβεβαίωσαν ότι ο νεαρός αθλητής ήταν νεκρός.

Ο δικαστής της Εισαγγελίας στο Δικαστήριο της Βόρειας Νάπολης διέταξε τη νεκροψία του νεαρού άνδρα για να διαπιστωθούν οι αιτίες θανάτου του. Σύμφωνα με τα Ιταλικά δημοσιεύματα, πρόκειται για ανακοπή την ώρα που κολυμπούσε.

Πηγή: internapoli.it

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA