Ολοκληρώθηκε η προκριματική φάση των νέων γυναικών

by Aquafeed 24

Συνέχεια είχαμε σήμερα (13/1) με τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Νέων γυναικών, όπου πέντε ομάδες εξασφάλισαν τις πρώτες τους νίκες, ενώ συνολικά είχαμε και τρεις προκρίσεις.

Συγκεκριμένα, στον Α’ Όμιλο Αττικής στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης, ο ΝΟ Βουλιαγμένης πήρε την πρώτη του νίκη επικρατώντας με 13-10 του Ολυμπιακού και το απόγευμα επιβλήθηκε με 19-3 του Πανιωνίου, προκρινόμενος στην επόμενη φάση. Ο ΓΣ Περιστερίου και ο Πανιώνιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 7-7 το πρωί, ενώ το απόγευμα η ομάδα του Περιστερίου πήρε τη δεύτερη νίκη της, νικώντας τον Τρίτωνα Αμαρουσίου με 9-4.

Στον Β’ Όμιλο Αττικής, στη Γλυφάδα, ο ΑΝΟ Γλυφάδας επιβλήθηκε με 22-7 του ΝΟ Χίου το πρωί και το απόγευμα με 19-6 του Νηρέα Χαλανδρίου, φτάνοντας τους εννέα βαθμούς και εξασφαλίζοντας και εκείνος την πρόκριση. Στον ίδιο όμιλο, ο Εθνικός νίκησε το απόγευμα με 7-6 τον ΝΟ Χίου ενώ στο Χαλάνδρι ο Νηρέας Χαλανδρίου πέτυχε την πρώτη του νίκη με το 15-5 επί του Εθνικού.

Στον Γ’ Όμιλο Λάρισας η ΝΕ Πατρών επικράτησε με 28-3 του ΟΥΚ Βόλου και πήρε τους πρώτους της βαθμούς, τη στιγμή που το παιχνίδι ανάμεσα σε ΝΟ Λάρισας και ΑΠΣ Οξυγόνο ματαιώθηκε, αφού το Οξυγόνο δεν παρουσιάστηκε στο κολυμβητήριο.

Τέλος, στην Κρήτη και το κολυμβητήριο του Ηρακλείου ο ΝΟ Ρεθύμνου έκανε το “2 στα 2”, επικρατώντας του ΝΟ Χανίων με 21-3 και κατέκτησε την 1η θέση. Η ομάδα των Χανίων το απόγευμα επικράτησε του ΟΦΗ με 9-8 και κατέλαβε την 2η θέση.

Οι βαθμολογίες:

Α’ Όμιλος Αττικής (σε παρένθεση οι αγώνες)

1. ΝΟ Βουλιαγμένης 6 (3)

2. Πανιώνιος 4 (3)

3. ΓΣ Περιστερίου 4 (3)

4. Ολυμπιακός 3 (2)

5. Τρίτων Αμαρουσίου 0 (2)

 

Β’ Όμιλος Αττικής

1. ΑΝΟ Γλυφάδας 9 (3)

2. Νηρέας Χαλανδρίου 3 (2)

3. Εθνικός 3 (3)

4. ΝΟ Χίου 0 (2)

 

Όμιλος Λάρισας 

1. ΝΕ Πατρών 3

2. ΝΟ Λάρισας 3

3. ΟΥΚ Βόλου 0

4. ΑΠΣ Οξυγόνο -1

 

Όμιλος Κρήτης (τελική)

1. ΝΟ Ρεθύμνου 6

2. ΝΟ Χανίων 3

3. ΟΦΗ 0

 

Στην Τελική φάση (2-4 Μαρτίου) προκρίνονται οι 3 πρώτες ομάδες από τον Α’Όμιλο Αττικής, οι 2 πρώτες από τον Β’ Όμιλο Αττικής και Θεσσαλίας και η 1η ομάδα από τον Όμιλο Κρήτης (σύνολο 8).

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA