Νέα ανακοίνωση των πρώην αθλητών της ΑΕΚ σε δημοσίευμα

by Aquafeed 24

Σε νέα τους ανακοίνωση οι πρώην αθλητές της ΑΕΚ, απαντούν σε δημοσίευμα σχετικά με την υπόθεση που τους αφορά και στο οποίο, όπως δηλώνουν, αναφέρθηκαν ανακρίβειες, ενώ στη συνέχεια η αναφορά τους συνεχίζεται, τονίζοντας όμως ότι δεν θα επανέλθουν μέσω ανακοίνωσης και δεν θα γίνει περαιτέρω διάλογος προς τα ΜΜΕ για το θέμα των οικονομικών εκκρεμοτήτων προς εκείνους.

Η ανακοίνωση των πρώην αθλητών της ΑΕΚ:

«Με έκπληξη αναγνώσαμε το από 09.10 2022 άρθρο – ρεπορτάζ της κας. Φλουρή Αργυρώς του www.aek365.org , (www.aek365.org/a-885804/upo-eksoflhsh-oloi-oi-poliste-pou-ebgalan-thn-periergh-anakoinwsh.htm ) το οποίο αποτυπώνει μονομερώς τις απόψεις της διοίκησης του τμήματος υγρού στίβου της ΑΕΚ σε απάντηση στην δική μας από 08.10.2022 ανακοίνωση.

Καταρχήν αμφιβάλλουμε εάν αποτελεί την επίσημη θέση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, όσα αναφέρονται στο από 09.10 2022 άρθρο – ρεπορτάζ, καθώς ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΑΕΚ, κ. Αλεξίου, έχει συνομιλήσει με ένα εξ’ημών και έχει δείξει έμπρακτα την πρόθεση του να δοθεί λύση στο θέμα των οφειλομένων μας.

Το μεγαλύτερο μέρος του από 09.10 2022 άρθρου δυστυχώς αποτελεί ένα σύνολο αόριστων, μπερδεμένων, αντιφατικών, μη ανταποκρινόμενων στην πραγματικότητα και ανυπόστατων δηλώσεων εις βάρος 16 πρώην αθλητών υδατοσφαίρισης της ΑΕΚ.

Το άρθρο είναι ακριβές αποκλειστικά και μόνο σε ένα πράγμα: στην ομολογία που περιλαμβάνει εκ μέρους της διοίκησης του τμήματος υγρού στίβου αναφορικά με την ύπαρξη συσσωρευμένων χρηματικών οφειλών απέναντί μας.

Θα ήταν το λιγότερο αφελές και σαφώς αντίθετο στο αθλητικό πνεύμα, έστω και το να σχολιάσουμε περαιτέρω τα όσα γράφονται στο εν λόγω άρθρο-ρεπορτάζ περί εξαναγκασμών αθλητών σε συμβιβασμούς, που δυστυχώς για την ΑΕΚ και την ιστορία της, παρουσιάζονται από το συντάκτη του από 09.10.2022 άρθρου σχεδόν ως τυπική καθημερινότητα του αθλήματός μας, που καθένας από εμάς, ακόμα και θα όφειλε να δεχθεί (!) ή το πλήθος παντελώς άσχετων με το ζήτημα των, καθ’ ομολογία της συντάκτη του από 09.10.2022 άρθρου … διαπιστευτηρίων  εμπιστοσύνης από και προς διάφορες πλευρές και τις ασυνάρτητες μομφές περί δήθεν ύπαρξης βλαπτικών σκοπών προς το συγκεκριμένο τμήμα της ΑΕΚ – εκ μέρους ποιου/ων αλήθεια ;

Των αθλητών που συνέβαλαν στην ανάδειξη του τμήματος υδατοσφαίρισης και υγρού στίβου με επιτυχίες για την ΑΕΚ;

Και ακόμη χειρότερα συνοδευομένων από επίσης δήθεν απειλές δικαστικών διεκδικήσεων, αναφορικά με δήθεν θιγόμενα δικαιώματά – για συκοφαντίες ; ποια συκοφαντία ακριβώς; Που μας οφείλονται χρήματα  και υπάρχει ομολογία από τον οφειλέτη ;

Αμφιβάλλουμε λοιπόν σοβαρά το άρθρο αποτυπώνει τη θέση του ΔΣ της ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Η τυχόν αρνητική εντύπωση που προκλήθηκε, όπως αορίστως αναφέρεται, προκλήθηκε αποκλειστικά και μόνο από το από 09.10.2022 άρθρο αυτό καθεαυτό και,βέβαια, όχι από την δική μας προσπάθεια να διεκδικήσουμε όσα νομίμως δικαιούμαστε.

Αρνητική εντύπωση θα έπρεπε να δημιουργεί ότι ξεκίνησε το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης και δεν έχουν εξοφληθεί ή διακανονιστεί οι οφειλές προς τους αθλητές και αθλήτριες της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου.

Άλλωστε, αυτό ακριβώς επιδιώξαμε και πριν την δημοσιοποίηση του ζητήματος, με κάθε θεμιτό τρόπο, ως και με εξώδικη δήλωσή μας προς την ερασιτεχνική ΑΕΚ και την εταιρεία που έχει αναλάβει τη διαχείριση του τμήματος υγρού στίβου, Cisterna Μονοπρόσωπη ΙΚΕ,επί της οποίας ουδέποτε λάβαμε οποιαδήποτε απάντηση.

Συνεπώς, η ανακοίνωσή μας είναι αληθής, αλλά και η αλήθειά της αυτή αποδεικνύεται πλήρως από το άρθροπου δημοσιεύθηκε στις 09.10.2022.

Σημειωτέον, το γεγονός ότι δεν υπογράφουν όλοι οι αθλητές στους οποίους οφείλονται χρήματα για δικούς τους λόγους, δεν σημαίνει ότι αυτά τα χρήματα δεν οφείλονται και «διεγράφησαν από τις απαιτήσεις» από τα βιβλία της εταιρείας.

Πλέον δεν θα αναλωθούμε από εδώ και πέρα σε άλλες ανακοινώσεις, ούτε θα συνεχιστεί κάποιος «διάλογος» σε ΜΜΕ από πλευράς μας.

Όπως υποδεικνύει η μακρά, αφοσιωμένη και καθαρή πορεία όλων ημών στο άθλημά μας, θα συνεχίσουμε και τον αγώνα αυτό υπό όρους υγιούς επιμονής, ηθικής και δικαιοσύνης, ενώπιον των εκ του νόμου αρμοδίων να κρίνουν την έκβασή του.

Τέλος για την πληρότητα της ενημέρωσης και του κοινού, οφείλουμε να αναφέρουμε ότι μετά την ανακοίνωσή μας ήλθαν σε επαφή μαζί μας, άλλοι συναθλητές μας που τους οφείλονται ακόμη χρήματα από τη διοίκηση του τμήματος υγρού στίβου από το πριμ Πρωταθλήματος και πριμ ανόδου, οι οποίοι αγωνίστηκαν στην ομάδα υδατοσφαίρισης της ΑΕΚ την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 και αναδείχθηκε η ομάδα Πρωταθλήτρια Α2 Εθνικής Κατηγορίας και προβιβάστηκε στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Οι αθλητές είναι οι Δερμιτζάκης Χριστόφορος, Ξενάκης Αντώνιος, Τίγκας Δημήτριος, Χατζηδάκης Γεώργιος και Πετρόπουλος Αλέξανδρος.

Αν η εταιρεία Cisterna Μον. ΙΚΕ και η ερασιτεχνική ΑΕΚ επιθυμούν πράγματι τη λύση εκτός δικαστηρίων, είναι κάτι που το θέλουμε και εμείς, και για αυτό το λόγο έχουν δοθεί με την εξώδικη δήλωσή μας τα στοιχεία του δικηγορικού γραφείου που μας εκπροσωπεί, με το οποίο όμως ακόμη δεν έχουν επικοινωνήσει μία εβδομάδα από τα δύο δημοσιεύματα.

Οι Αθλητές/Αθλήτριες

1. Χριστίνα Κώτσια

2. Κυριακή Στρατηδάκη

3. Μαρία – Άννα Μαστρόκαλου

4. Ευδοκία Τσιμάρα

5. Ευφροσύνη Τσιμάρα

6. Αναστασία Λούδη

7. Σμαράγδα Γροζοπούλου

8. Εμμανουέλα Αρχοντάκη

9. Μυρτώ Κάσσαρη

10. Νεφέλη Κοβάσεβιτς

11. Μαρία Τσουρή

12. Κωνσταντίνος Φλέγκας

13. Μιχαήλ Δίπλαρος

14. Ελευθέριος Κατσινούλας

15. Μιχαήλ Καζάζης

16. Αλέξανδρος Ηλιόπουλος

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA