Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης: Καλοκαίρι σημαίνει στάση στο Λαιμό για Summer Camps στο ΝΟΒ

Η αξιοπιστία κερδίζεται με τη ευφημία στο πέρασμα του χρόνου, δεν εξασφαλίζεται. Και τα Summer Camps του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης το έχουν καταφέρει και με το παραπάνω.

by Μάνος Φυρογένης

Όταν κάτι δεν αντέχει στο χρόνο, το «φτούρησε» το κύμα και το ξέβρασε ο ανταγωνισμός, τότε έχει πορεία πτωτική και φήμη αποδομημένη. Τα κακά μαντάτα μαθαίνονται γρήγορα, αυτή είναι η φύση της κοινωνίας μας. Η αντοχή στο χρόνο παρά τις συνεχείς αλλαγές των συνθηκών, φανερώνει μία προσαρμοστικότητα και ταυτόχρονα μία σταθερότητα ως προς τις βασικές αρχές. Έτσι δομείται και χτίζεται η αξιοπιστία και τα 20 και πλέον χρόνια ζωής των Summer Camps του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης δείχνουν πως κάτι καλά γίνεται εκεί.

Και πως να μην γίνεται; Ειδυλλιακό τοπίο με φόντο τον όρμο της Βουλιαγμένης όπου νιώθουν μικροί και μεγάλοι πως ταξιδεύουν σε τόπους μαγευτικούς, υπάρχει. Ασφαλές περιβάλλον σε μία έκταση 14 στρεμμάτων ιδιωτικών εγκαταστάσεων του Ομίλου, υπάρχει. Καταρτισμένο προσωπικό προπονητών και ομαδαρχών, οι οποίοι εκτός από παιδαγωγοί είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές ακόμα και Ολυμπιονίκες, υπάρχει. Πληθώρα δραστηριοτήτων εντός και εκτός νερού συμπεριλαμβανομένων Κολύμβησης, Υδατοσφαίρισης, Ιστιοπλοΐας, Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, Ιστιοσανίδας, Yoga, Sup, Κανό, Taekwondo, Τοξοβολία, Βόλεϊ, Windsurf, Waterski & Wakeboard* και πολλών άλλων, υπάρχει. Διάθεση για παιχνίδι και εκμάθηση, ψυχαγωγία και βιωματική εκπαίδευση μέσω ειδικών παιδαγωγών καταρτισμένων στη δημιουργική απασχόληση, υπάρχει.

Τι άλλο τότε χρειάζεται ένας γονιός για να βρει έναν πραγματικό και συνάμα προσιτό παράδεισο για το παιδί του/τα παιδιά του ώστε το καλοκαίρι τους να μείνει αξέχαστο; Οι κατασκηνωτές μας διασκεδάζουν, συμφιλιώνονται με τα αθλήματα του νερού, κάνουν καινούργιους φίλους ή σμίγουν με παλιούς, μεγαλώνουν στη φύση δημιουργικά, «αποθηκεύουν» εικόνες, δομούν το χαρακτήρα τους, μαθαίνουν να συνυπάρχουν, να μοιράζονται και να απολαμβάνουν.

Το ραντεβού δίνεται κάθε χρόνο και ανανεώνεται στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, ο οποίος υπόσχεται ασφάλεια, φροντίδα και ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων στα καλοκαιρινά καμπ απασχόλησής του. Ο ΝΟΒ ανοίγει τις αγκάλες του, έχοντας την τεχνογνωσία και το ατέρμονο πάθος για αυτό που εδώ και δύο δεκαετίες κάνει με επιτυχία, ώστε να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους φίλους του νερού, της πισίνας (Ολυμπιακών εγκαταστάσεων) και της θάλασσας. Σε απόλυτα ελεγχόμενο περιβάλλον, παιδιά ηλικίας 5-13 ετών συρρέουν, χωρίζονται σε ομάδες βάσει ηλικιακού γκρουπ και διασκεδάζουν. Το πως το αφήνουν στο καλά εκπαιδευμένο επιτελείο του ΝΟΒ, το οποίο στελεχώνεται από ανθρώπους που προέρχονται από την «οικογένεια» του Ομίλου και δίνουν ιδιαίτερη προσοχή και έμφαση στη διασκεδαστική επαφή των παιδιών με τον αθλητισμό.

Σκοπός των Summer Camps του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης είναι να δοθεί το ερέθισμα στα παιδιά ώστε μετέπειτα να επιλέξουν με ζέση το σπορ που θα τους ταιριάζει και θα αγαπήσουν, περνώντας παράλληλα δημιουργικά το χρόνο τους μαζί με φίλους και όχι κλεισμένα σε τέσσερις τείχους. Ξεχωριστές εμπειρίες και μοναδικές αναμνήσεις «πλάθονται» στο Λαιμό της Βουλιαγμένης,

Μεταξύ άλλων, όλα τα παιδιά του camp θα παρακολουθήσουν το Πρόγραμμα Ασφαλούς Κολύμβησης του οργανισμού SafeWaterSports.

Βασικό πρωινό πρόγραμμα – ώρες 08:30-14:30

Στο βασικό πρωινό πρόγραμμα περιλαμβάνεται δεκατιανό, αλλά όχι μεσημεριανό φαγητό και δεν υποστηρίζεται υπηρεσία μεταφοράς με πούλμαν.

Πρωινό διευρυμένο πρόγραμμα – ώρες 08:30-16:00

Στο πρωινό διευρυμένο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται μεσημεριανό φαγητό με επιπλέον χρέωση. Τα παιδιά μέχρι τη λήξη του προγράμματος απασχολούνται με ελεύθερο παιχνίδι, επιτραπέζια και ομαδική απασχόληση. Η υπηρεσία μεταφοράς με πούλμαν υποστηρίζεται μόνο στο πρωινό διευρυμένο πρόγραμμα και έχει επιπλέον χρέωση, με ώρα άφιξης στον Ν.Ο.Β. 08:25 και ώρα αναχώρησης του πούλμαν από τον Ν.Ο.Β. στις 16:00.

Απογευματινό πρόγραμμα – ώρες 17:00-20:00

Απογευματινό διευρυμένο πρόγραμμα – ώρες 17:00-21:00

Στο απογευματινό διευρυμένο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται φαγητό με επιπλέον χρέωση, ελεύθερο παιχνίδι με επιτραπέζια και ομαδική απασχόληση των παιδιών.

Ημερομηνίες

Περίοδος Α
Δευτέρα 17 Ιουνίου – Παρασκευή 5 Ιουλίου

*Προϋπόθεση η επιλογή και των 3 εβδομάδων

Περίοδος Β
Δευτέρα 8 Ιουλίου – Παρασκευή 26 Ιουλίου

Περίοδος Γ
Δευτέρα 29 Ιουλίου – Παρασκευή 16 Αυγούστου

Περίοδος Δ
Δευτέρα 19 Αυγούστου – Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου

Περισσότερες πληροφορίες στο nov.gr

*Τα μαθήματα waterski & wakeboard πραγματοποιούνται με επιπλέον χρέωση

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA