Να παίζει στην Πάτρα η Εθνική!

by Aquafeed 24

Παρά την ήττα, οι Ελληνίδες διεθνείς έμειναν άκρως ευχαριστημένες από την υποστήριξη που έλαβαν από τους φιλάθλους της Πάτρας στο «Α. Πεπανός» στο παιχνίδι με τη Ρωσία, κάτι που επισήμανε σε δηλώσεις της η Ελευθερία Πλευρίτου μετά τη λήξη μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ.

Ελευθερία Πλευρίτου: “Ο κόσμος εδώ στην Πάτρα μας υποστήριξε πολύ θερμά, για άλλη μια φορά (και τον ευχαριστούμε), κάτι που στην Αθήνα δεν γίνεται συχνά. Όσον αφορά στο παιχνίδι, σίγουρα στην άμυνα δεν πήγαμε τόσο καλά, όσο θα θέλαμε. Κάποια λάθη που έγιναν, διορθώνονται πολύ εύκολα. Θα δούμε το βίντεο και θα τα διορθώσουμε. Από κει και πέρα, επιθετικά τα πήγαμε πολύ καλά, κάναμε πολύ καλούς συνδυασμούς (πασών, παικτριών και στον χρόνο) και είχαμε αποτελεσματικότητα. Κρατήσαμε την κόντρα της Ρωσίας που είναι το δυνατό της σημείο και τους το αποτρέψαμε, εκτός από ένα μικρό διάστημα στο ξεκίνημα.

Χρειαζόμαστε φυσικά πολύ δουλειά και χρόνο και βλέπουμε πλέον το επόμενο παιχνίδι με την Ισπανία. Θέλουμε να πάμε καλά και στο Europa Cup, που αποτελεί κριτήριο πρόκρισης για το World League, αλλά παράλληλα δίνουμε και δυνατά παιχνίδια με μεγάλες ομάδες, τη Ρωσία και την Ισπανία, που μας βοηθούν στην προετοιμασία μας για τους μεγάλους στόχους του καλοκαιριού και ιδιαίτερα το Παγκόσμιο πρωτάθλημα».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA