Για την εμφάνιση της εθνικής ομάδας γυναικών κόντρα στη Ρωσία μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Μορφέσης, ο οποίος αναφέρθηκε στην επιθετική παραγωγικότητα της Ελλάδας, αλλά και στο ότι οι Πατρινοί φίλαθλοι έμειναν ευχαριστημένοι από το θέαμα.

Γιώργος Μορφέσης: “Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για τον κόσμο και το χάρηκε, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, καθώς απόλαυσε όμορφο πόλο. Για μας ήταν λίγο έξω από τα στάνταρ μας, που κρατάμε συνήθως στην άμυνα, αλλά ο κόσμος ευχαριστήθηκε το θέαμα και εμείς νομίζω είμαστε ευχαριστημένοι από τον τρόπο που αντιδράσαμε. Καταφέραμε να επιστρέψουμε παρότι βρεθήκαμε αρκετά πίσω στο σκορ. Είχαμε ευκαιρία να προηγηθούμε κιόλας. Επιθετικά δείξαμε πολύ καλά στοιχεία. Τα αμυντικά λάθη θα τα διορθώσουμε.

Ευχαριστημένος είμαι, διότι βρεθήκαμε για τρεις τέσσερις μέρες και φυσικά δεν μπορούμε σε τόσο λίγο διάστημα να φτιάξουμε και να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Ξέρουμε ότι αυτή η διοργάνωση είναι η ευκαιρία να δώσουμε παιχνίδια κόντρα σε μεγάλες ομάδες (όπως είναι η Ρωσία) και να είμαστε έτοιμοι το Μάρτιο στα τελικά και φυσικά το καλοκαίρι στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, που είναι ο μεγάλος στόχος”.

Facebook Comments