Να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το Παγκόσμιο πριν από το μεγάλο ραντεβού στο Παρίσι

Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς: «Οφείλουμε να κλείσουμε με καλή εμφάνιση και νίκη»

by Γιώργος Χρήστου

Την πέμπτη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Ντόχα θα διεκδικήσει η Εθνική Ανδρών καθώς αντιμετωπίζει την Σερβία (17/2, 15:00 – ΕΡΤ 3) με στόχο να κλείσει με το καλύτερο τρόπο την διοργάνωση και να δώσει συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στην ελίτ του παγκοσμίου πόλο και πλέον θα στρέφει την προσοχή του στο μεγάλο αθλητικό γεγονός τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού που η Εθνική μας ομάδα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Τόκιο. Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου θα αναζητήσουν στη Πόλη του Φωτός μια ακόμη μεγάλη επιτυχία!

Ενόψει της αναμέτρησης με τους Σέρβους, ο πολύπειρος περιφερειακός της ομάδας, Ντίνος Γενηδουνιάς, δήλωσε σχετικά στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας: «Σίγουρα δεν είναι το παιχνίδι που θα θέλαμε να παίζουμε την τελευταία μέρα της διοργάνωσης, υπάρχει απογοήτευση, παρόλα αυτά οφείλουμε να κλείσουμε το τουρνουά με μια καλή εμφάνιση και μια νίκη. Το επόμενο μεγάλο τουρνουά είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες οπότε έχει σημασία πως θα κλείσουμε εδώ τις υποχρεώσεις μας».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA