Ο ταλαντούχος παίκτης του Περιστερίου μίλησε στο Aquafeed24 μετά την σειρά ανανεώσεων στην ομάδα του ΓΣΠ!

«Πίστη» στον κορμό και τις ικανότητες των παικτών καθώς και το τεχνικό έργο του Κώστα Λούδη αποδεικνύουν οι ανανεώσεις που γνωστοποιήθηκαν από χθες – Πέμπτη 19/05 στον σύλλογο του Περιστερίου, πάντα με στόχο την εξέλιξη της ομάδας και την στοχευμένη «επανέναρξη» από την νέα σεζόν.

Πιο δυνατός του χρόνου, ανανεώνοντας τον κορμό του ο ΓΣ Περιστερίου!

Ο σύλλογος του ΓΣΠ επενδύει στο… υφιστάμενο υλικό του, δείχνει επιμονή και υπομονή και το μόνο σίγουρο είναι ότι το σύνολο του Κώστα Λούδη σκοπεύει να επανέλθει δυνατότερο την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2022-2023). Παραμένοντας και του χρόνου στο ρόστερ του ΓΣΠ – μεταξύ άλλων- ο ταλαντούχος περιφερειακός του Περιστερίου, Νίκος Γερακούδης, μίλησε στο #Aquafeed24 για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον σύλλογο, την σεζόν που ακολουθεί καθώς και τους πρώτους στόχους των Περιστεριωτών.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι για άλλη μια χρονιά στην οικογένεια του Περιστερίου. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι μια χρονιά που θα πετύχουμε τους στοχους που θα βάλουμε σε σχέση με αυτή που πέρασε, όπου ήμασταν λίγο άτυχοι και αδικημένοι λόγω των περιστατικών, όπως όλοι γνωρίζουν. Παρόλα αυτά δεν μένουμε στο παρελθόν και κοιτάμε μόνο μπροστά, να δείξουμε ποιοι είμαστε και να φανούμε πιο δυνατοί και πιο ανταγωνιστικοί».

Facebook Comments