Μπουζαλάς: «Μεγάλο ευχαριστώ στους «Πάνθηρες» – Θα σας κάνουμε υπερήφανους»!

by Aquafeed 24

Ταξίδι οδικώς για Βουδαπέστη πραγματοποίησε μέρος των «Πανθήρων», των φιλάθλων του Πανιωνίου που στήριξε την ανδρική ομάδα του «Ιστορικού» στον δεύτερο ημιτελικό του Euro Cup.

O Πανιώνιος μπορεί να μην πήρε την πρόκριση, έλαβε ωστόσο την αναγνώριση και επέστρεψε στο ευρωπαϊκό προσκήνιο, με τον άνθρωπο έχει προσπαθήσει όσο κανείς άλλος για αυτή την ομάδα τα τελευταία χρόνια, τον Ηλία Μπουζαλά να στέλνει το δικό του «ευχαριστώ», να τονίζει ότι ο ίδιος και η ομάδα θα προσπαθήσουν να κάνουν περήφανο τον κόσμο τα επόμενα χρόνια, ενώ άφησε και ένα υστερόγραφο για τη διαιτησία και τους Έλληνες επόπτες.

«Μετά το τέλος του εχθρικού (βλέπε διαιτησία) αγώνα θα ήθελα να πω δυο λόγια που βγαίνουν μέσα από την καρδιά μου: Ότι έχει πετύχει και θα συνεχίσει να πετυχαίνει αυτή η ομάδα, τα παιδιά μου δεν θα το είχε καταφέρει χωρίς τους ΠΑΝΘΗΡΕΣ. Μου έρχονται δάκρυα χαράς για αυτά τα παιδιά που μας στηρίζουν και μας υποστηρίζουν σε κάθε μας βήμα. Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δεν μπορεί να περιγράψει τα συναισθήματα μου. Θα προσπαθήσουμε να σας κάνουμε περήφανους με όλες μας τις δυνάμεις.

Υστερόγραφο
Ας δούνε το παιχνίδι οι δικοί μας επόπτες για να καταλάβουν επιτέλους ότι είναι Έλληνες».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA