Ο Εθνικός Πειραιώς ολοκλήρωσε τον Α’ γύρο της Β’ φάσης με απολογισμό δύο νίκες, μια ισοπαλία και ακόμη μια κόντρα στον ΑΝΟ Γλυφάδας στην πρεμιέρα, παιχνίδι του οποίου οι τύχες θα αποφασισθούν από την ΚΟΕ ή το αθλητικό δικαστήριο.

Οι 7 βαθμοί του «Αυτοκράτορα» σε αυτή τη φάση προήλθαν από νίκες επί του Ρεθύμνου και της Λάρισας, ενώ στον τελευταίο αγώνα του προγράμματος στη Γλυφάδα, Εθνικός και Νηρέας Χαλανδρίου έδωσαν μεγάλη μάχη με τελικό σκορ το 7-7.

Η αρχηγός του Εθνικού Πειραιώς, Κέλλυ Μπίσμπα, μίλησε στο  ethnikoswomenwaterpolo.gr για τις εμφανίσεις των «κυανόλευκων», τονίζοντας ότι δεν έδειξαν τις πραγματικές τους ικανότητες, αλλά θα διορθώσουν τα λάθη τους άμεσα και θα παρουσιάσουν στον Β’ γύρο ένα καλύτερο πρόσωπο.

Αναλυτικά:

«Κόντρα στον Νηρέα Χαλανδρίου ξεκινήσαμε δυνατά το παιχνίδι, βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ, αλλά στη συνέχεια δεν κρατήσαμε τη διαφορά και το παιχνίδι έληξε ισοπαλία. Ήταν αναμφίβολα ένα ντέρμπι.

Πιστεύω ότι σε αυτόν τον Α’ γύρο της Β’ φάσης δεν δείξαμε τον πραγματικό μας εαυτό και όσα δουλεύουμε όλον αυτόν τον καιρό με τους προπονητές μας. Έχω πίστη στην ομάδα μας, είμαστε Εθνικός και όλοι μαζί θα διορθώσουμε τα λάθη μας και θα παίξουμε τα παιχνίδια που μας αναλογούν δείχνοντας τον πραγματικό μας χαρακτήρα και τη φιλοσοφία του προπονητή μας. Προχωράμε».

Facebook Comments