Τη φετινή σεζόν η ομάδα ανδρών της ΑΕΚ πέτυχε ακόμη έναν σημαντικό στόχο στη σύντομη ιστορίας της, καθώς κατόρθωσε να ανέβει κατηγορία για δεύτερη διαδοχική σεζόν, ενώ το όνειρο όλων των ανθρώπων της «Ένωσης» είναι να ανέβει ο «Δικέφαλος» στην Α1 ανδρών.

Για αυτό τον λόγο, με την επισημοποίηση της ανόδου στην Α2 ανδρών, η ομάδα του Κωνσταντίνου Δάνδολου πραγματοποίησε την πρώτη της μεγάλη μεταγραφή και αυτή είναι ο Νίκος Στελλάτος!

Ο έμπειρος περιφερειακός μετρά χρόνια παρουσία στο υψηλότερο επίπεδο και η απόφαση του να ενισχύσει την ΑΕΚ δίνει στην «Ένωση» άλλη δυναμική, καθώς αποτελεί έναν ιδιαίτερα σταθερό παίκτη, ο οποίος παρά τη μεγάλη καριέρα του συνεχίζει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ για πρώτη φορά δεν θα αγωνιστεί σε ομάδα της Α1 ανδρών.

Με το ξεκίνημα να είναι ιδανικό, η ΑΕΚ του Δάνδολου ανεβάζει τον πήχη, όσον αφορά τις υπόλοιπες προσθήκες, με κύριο στόχο τη δημιουργία μιας ομάδας που θα ανέβει στην Α1 σε περίπου έναν χρόνο από τώρα.

Όσον αφορά τον Στελλάτο έχει φορέσει με επιτυχία το σκουφάκι του Εθνικού Πειραιώς, όπου και ανδρώθηκε, του Παναθηναϊκού πολλάκις, της ΝΕ Πατρών, του ΝΟ Αργοστολίου όταν κατέκτησε την ευρωπαϊκή έξοδο και του Υδραϊκού τα τελευταία χρόνια, προσφέροντας με την εμπειρία του στην ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη. Επίσης, έχει φορέσει το σκουφάκι με το «Εθνόσημο» στο παρελθόν.

 

Facebook Comments