Μορφέσης: «Ετοιμοπόλεμοι για Παγκόσμιο και Προολυμπιακό»! 🏆🏆

by Aquafeed 24

Το παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στο Ισραήλ (24-5) για την διοργάνωση του World League ήταν ένα ωφέλιμο τεστ για τον ομοσπονδιακό προπονητή, Γιώργο Μορφέση και τους συνεργάτες του. Τους δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσουν τα κορίτσια που αποτελούν το μέλλον της γυναικείας υδατοσφαίρισης στην χώρα μας και τα οποία θα αποτελέσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα βασικές επιλογές στην Εθνική ομάδα γυναικών.

«Το παιχνίδι με το Ισραήλ ήταν η πρώτη έκφραση της νέας χρονιάς. Προερχόμαστε από μία καταπληκτική σεζόν, όπου η Ελλάδα επέστρεψε στην κορυφή της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης. Η διοργάνωση αυτή μας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε νέα άτομα, τα οποία θα κληθούν σύντομα να ενσωματωθούν στην ομάδα ενόψει των μεγάλων υποχρεώσεων που ακολουθούν. Στόχος μας είναι να ξεχάσουμε γρήγορα τις επιτυχίες του 2018, να ξεκινήσουμε από το μηδέν και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στην Κορέα και αργότερα για το προολυμπιακό τουρνουά. Πρέπει να είμαστε ετοιμοπόλεμοι, σοβαροί, να διορθώσουμε ότι κακό υπάρχει στην ομάδα και να στοχεύσουμε στην διατήρηση της Εθνικής στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις της Ελευθερίας Πλευρίτου:

«Το Ισραήλ ήταν μια ομάδα χαμηλής δυναμικότητας, που μας έδωσε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε νέα άτομα. Παίξαμε πολύ καλά. Στόχος μας είναι, στα δύσκολα ματς με την Ρωσία και την Ισπανία που θα ακολουθήσουν, να πάρουμε όχι μόνο την πρόκριση αλλά και την πρώτη θέση στον όμιλο».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA