Ο Διαμαντής Μονιούδης γράφει στο Aquafeed24.com!

0

Μπαίνοντας στο αυτοκίνητο που θα με μετέφερε στην Λεμεσό από Λάρνακα ένιωθα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Δεξιοτίμονο, σε κυκλικό κόμβο, πήγαινες αριστερά, η προσπέραση γινόταν από δεξιά. Κι όμως όλα πήγαιναν μια χαρά, εγώ θα έπρεπε να προσαρμοστώ για το διάστημα που θα εμένα στην Κύπρο. Προσαρμογή όμως και στον τρόπο παιχνιδιού, διαιτησίας και αντίληψης.

Ο Διαμαντής Μονιούδης αρθρογραφεί για πρώτη φορά στο Aquafeed24.com

Το κυπριακό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης είναι σαφέστατα υποδεέστερο του ελληνικού. Θα το χαρακτήριζα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων, όπου τρεις ομάδες παλεύουν για το πρωτάθλημα και το κύπελλο και οι υπόλοιπες είναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο. Το θετικό είναι ότι υπάρχει η διάθεση τόσο από την ομοσπονδία, όσο και από τους προπονητές, τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο, με τελείως διαφορετικές παραστάσεις.

Η χρονιά τελείωσε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος για την ομάδα της Μέσα Γειτονιάς και μάλιστα ως αήττητη. Στον ημιτελικό του Κυπέλλου χάθηκε η πρόκριση στα πέναλτι, σε ένα τραγικό παιχνίδι από μέρους μας, κόντρα στην Πάφο, η οποία κατέκτησε εν τέλει το τρόπαιο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους συμπαίκτες μου και προπονητές μου για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλη τη χρονιά. Τους ευχαριστώ θερμά!

Ευχαριστώ επίσης το Aquafeed24.com για τη δυνατότητα που μου έδωσε να μοιραστώ σκέψεις και βιώματα της χρονιάς που πέρασε.