Στις 12:00 το πρωί της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΟΕ η κλήρωση του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου ανδρών που θα διεξαχθεί στη Χίο στις 28-29 Φεβρουαρίου!

Η κληρωτίδα είχε κέφια καθώς έστειλε στον ημιτελικό τον Εθνικό Πειραιώς του Φάνη Κουντουδιού να αντιμετωπίσει τον ΓΣ Περιστερίου του Κώστα Λούδη, ένα ζευγάρι ιδιαίτερα ανοιχτό ως προς το αποτέλεσμα, καθώς ο «Αυτοκράτορας» αντιμετωπίζει προς το παρόν σημαντικές απώλειες (Κουτσιαλή, Πρωτοψάλτη), ενώ ο ΓΣΠ έχει αποδείξει ότι μπορεί να κοντράρει ομάδες της Α1 ανδρών. Μάλιστα, εάν ως ομάδα της Α2 περάσει στον τελικό, θα μιλάμε για μια ακόμη ιστορική επιτυχία του εν λόγω τμήματος. Παράλληλα, εάν ο Εθνικός περάσει στον τελικό θα είναι η πρώτη φορά που φθάνει εκεί μετά το 2007 και το Φάιναλ Φορ της Καλαμάτας, στον τότε τελικό με τον Ολυμπιακό όπου ηττήθηκε με 11-5, με τις δύο ομάδες να έχουν ρόστερ που… ζάλιζαν!

Στο άλλο ζευγάρι, ο Κυπελλούχος Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης που στάθηκε άτυχος στην κλήρωση και θα κοντραριστεί με μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, στην παρθενική του συμμετοχή σε Φάιναλ Φορ.

28 Φεβρουαρίου

18:00 Εθνικός Πειραιώς – Περιστέρι

20:00 Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης

29 Φεβρουαρίου

14:00 Τελικός

Facebook Comments