Η Β’ φάση της Α’ κατηγορίας γυναικών ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, με τον ΑΝΟΓ του Ορέστη Σαλάχα έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς, ενώ εκκρεμεί η απόφαση της ΚΟΕ ή του Αθλητικού Δικαστηρίου για τον αγώνα Γλυφάδα-Εθνικός που είχε διακοπεί στα 8 δευτερόλεπτα με το σκορ στο 11-11, ετυμηγορία η οποία θα κρίνει την τελική κατάταξη του Ομίλου πριν τη Γ’ φάση.

Στην πορεία του ΑΝΟΓ ξεχώρισε με τις εμφανίσεις της η πλέον έμπειρη παίκτρια της ομάδας, η Τίνα Κοντογιάννη, η οποία μάλιστα σε 8 αγώνες σημείωσε 28 γκολ και ήταν ο κινητήριος μοχλός της Γλυφάδας στην επίθεση μαζί με την Άννα Μαμόγλου.

Η αριστερόχειρας του ΑΝΟΓ μίλησε στο Aquafeed24.com μετά το πέρας των αναμετρήσεων και στάθηκε στο γεγονός ότι είναι απάνθρωπο όλες οι αθλήτριες να αντιμετωπίζονται έτσι και να παίζουν τόσα κρίσιμα παιχνίδια σε 48 ώρες!

Αποτελεί θέση μας, ότι αυτό πρέπει να σταματήσει την επόμενη χρονιά και να μην επαναληφθεί και μόνον εάν ενωθούμε θα το καταφέρουμε. Να σημειωθεί εδώ, ότι η Γ’ φάση θα γίνει με το ίδιο σύστημα, δηλαδή σε… Σαββατοκύριακα και με τη συμμετοχή Ολυμπιακού, Βουλιαγμένης, ΑΝΟΓ, Εθνικού Πειραιώς και Νηρέα Χαλανδρίου. Απάνθρωπο.

Οι δηλώσεις της Τίνας Κοντογιάννη στο Aquafeed24.com

«Σίγουρα είδαμε πιο βελτιωμένες όλες τις ομάδες σε σύγκριση με τον Α’ γύρο της ίδιας φάσης του πρωταθλήματος, ωστόσο είναι απάνθρωπο να παίζουμε τέσσερα παιχνίδια ντέρμπι σε 48 ώρες.

Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, όταν στη Γ’ φάση θα πάμε να παίξουμε σε ένα Σαββατοκύριακο εμείς, ο Νηρέας και ο Εθνικός με τη Βουλιαγμένη και τον Ολυμπιακό. Δεν χρειάζεται να είσαι γνώστης για να καταλάβεις ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν οι βασικές αθλήτριες των ομάδων με τον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη και έτσι τα αποτελέσματα θα είναι αποκρουστικά και μετά θα λέμε πάλι για την τεράστια διαφορά δυναμικότητας.

Θέλω να πω ακόμα ότι εάν κάποια ομάδα έχει βελτιωθεί και θέλει να φανεί ανταγωνιστική αυτό το σύστημα των διαδοχικών αγώνων δεν της το επιτρέπει. Δεν ξέρω, ίσως είναι μια καλή δικαιολογία για να μην κληθούν ποτέ στην Εθνική αθλήτριες άλλων ομάδων πέραν του ΝΟΒ και του Ολυμπιακού.

Παρ’όλα αυτά, θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα γυναικών για το Προολυμπιακό τουρνουά. Καλή τύχη σε όλα τα κορίτσια που παλεύουν για να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα».

Facebook Comments