Από αρχηγός της Ισπανίας, πρώτη φορά στη «Σετεμπέλο» ο Μολίνα!

by Aquafeed 24

Στο τέλος της επόμενης εβδομάδος, κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης του Len Εuropa Cup στο Παλέρμο, ο Guillermo Molina θα παίξει το πρώτο του παιχνίδι με την εθνική Ιταλίας.

Ο 33χρονος παίκτης κλήθηκε για πρώτη φορά για την ιταλική εθνική ομάδα από τον επικεφαλής των «Azzurri» Sandro Campagna για να αντικαταστήσει τον Francesco Di Fulvio, o οποίος αναγκαστικά βγήκε εκτός προπονήσεων λόγω μιας φλεγμονής στο γόνατο. Ο Molina, είναι γεννημένος στην Ceuta και παντρεμένoς με Ιταλίδα, απέκτησε την ιταλική αθλητική «υπηκοότητα» τον περασμένο Οκτώβριο.

H απόφαση του Σάντρο Καμπάνια να τον συμπεριλάβει στους εκλεκτούς του, αυτόματα ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Molina, καθώς για 15 χρόνια ήταν ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της εθνικής Ισπανίας και παίκτης σύμβολο για το ισπανικό πόλο.

Το Ιταλικό ρόστερ: Zeno Bertoli, Marco Del Lungo, Nicholas Presciutti (Brescia), Pietro Figlioli, Andrea Fondelli, Gianmarco Nicosia (Bpm Sport Management), Vincenzo Dolce Alessandro Velotto (Canottieri Napoli), Michael Bodegas, Lorenzo Bruni, Gonzalo Echenique, Guillermo Molina (Pro Recco), Luca Damonte (Savona), Giacomo Cannella (Lazio), Vincenzo Renzuto (Jug Dubrovnik).

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA