Πυρετωδώς συνεχίζεται η προετοιμασία του Π.Φαλήρου υπό τις οδηγίες του Νίκου Μαμούρη, με τον ΑΟΠΦ να έχει ξεκινήσει σιγά-σιγά και τα φιλικά παιχνίδια, είτε με τον Εθνικό, είτε με τον Ολυμπιακό, ενώ σε λίγες ημέρες στην Ελλάδα έρχονται δύο ολλανδικές ομάδες.

Συγκεκριμένα, το Π.Φάληρο θα κάνει κοινή προετοιμασία με την AZC MOSCOW, ομάδα που αγωνίζεται ο Ανδρέας Μιράλης, αλλά και την έτερη ολλανδική De HAM ZC.

Μάλιστα, η ομάδα του Έλληνα διεθνή θα δώσει αγώνες τόσο με τον Εθνικό, όσο και με τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Ο Α.Ο.Π.Φαλήρου συνεχίζει την προετοιμασία του (απο τις 28.08) προκειμένου οι αθλητές του Νίκου Μαμούρη να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση με το ξεκίνημα των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Στα πλάνα του προπονητή περιλαμβάνονται διπλές προπονήσεις (πρωί-απόγευμα) στο Ρέστειο κολυμβητήριο, έμφαση στην αερόβια κατάσταση και ασκήσεις ενδυνάμωσης μέσα & έξω από το νερό.

Επιπροσθέτως, έχουν προγραμματιστεί κοινές προπονήσεις και αγώνες προετοιμασίας με τις Ολλανδικές ομάδες υδατοσφαίρισης ZV De HAM ZC και AZC MOSCOW προκειμένου οι αθλητές να μπαίνουν μέρα με τη μέρα ολοένα και περισσότερο στο αγωνιστικό κλίμα της ομάδας.

Το πλάνο προετοιμασίας θα ολοκληρωθεί με την συμμετοχή του Α.Ο.Π. Φαλήρου στο 12ο τουρνουά υδατοσφαίρισης του Σ.Ε.Δ.Υ. το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 06, 07 & 08.10.2017 οπότε και η ομάδα θα κλείσει το κύκλο προετοιμασίας της.