Φούντωσαν οι μάχες για την πρόκριση στην τετράδα και τους ημιτελικούς της Τελικής φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Μίνι Πάιδων με τη διεξαγωγή της 2ης και της 3ης αγωνιστικής των δύο Ομίλων, την Παρασκευή (21/7).

Οι αγώνες των Ομίλων ολοκληρώνονται το Σάββατο (22/7) με τις δύο τεελυατίες αγωνιστικές (4η και 5η), οπότε και θα γνωρίζουμε ποιες ομάδες θα περάσουν στους ημιτελικούς που θα γίνουν την Κυριακή (23/7) το πρωί στο κολυμβητήριο Γέρακα. Στο ίδιο κολυμβητήριο, την Κυριακή το απόγευμα, θα γίνουν και ο μικρός, αλλά και ο μεγάλος τελικός που θα αναδείξει τον πρωταθλητή Μίνι Παίδων 2017.

Στον Β’ Όμιλο φαίνεται να ξεχωρίζουν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, ενώ στον Α’ Όμιλο προβάδισμα έχει πάρει ο ΝΟ Βουλιαγμένης και αναμένεται να γίνει μάχη για τη δεύτερη προνομιούχο θέση ανάμεσα στους υπόλοιπους. Μια ιδιομορφία παρουσιάζεται στον Β’ Όμιλο, όπου ο Πανσερραϊκός έχει κατέβει με 11 παίκτες (λιγότερους από 14) και σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη αγωνίζεται, αλλά όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα στον αγώνα του αυτός κατοχυρώνεται υπέρ της αντίπαλης ομάδας με 5-0 (ο Πανσερραϊκός απλά δεν παίρνει βαθμούς).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Παρασκευής και οι μέχρι στιγμής βαθμολογίες στους δύο Ομίλους:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ (Κολυμβητήρια Φαλήρου, Ν. Σμύρνης):

ΝΕ Λάρισας – ΠΑΟΚ 8-9, ΝΟ Χανίων – ΝΟ Βουλιαγμένης 5-8, Παλαιό Φάληρο – ΝΕ Λάρισας 8-9, ΠΑΟΚ – ΝΟ Χανίων 5-11.

Η Βαθμολογία: 1. ΝΟ Βουλαιγμένης 6 (2 αγ.), 2. ΝΟ Χανίων 3 (2 αγ.), 3. Παλαιό Φάληρο 3 (2 αγ.), 4. ΠΑΟΚ 3 (3 αγ.), 5. ΝΕ Λάρισας 3 (3 αγ.).

Β’ ΟΜΙΛΟΣ (Κολυμβητήριο Γέρακα):

Ολυμπιακός – Νηρέας Χαλανδρίου 16-5, Πανσερραϊκός – ΝΟ Πατρών 0-5 α.α. (κ.α. 8-18), Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 9-7, Νηρέας Χαλανδρίου – Πανσερραϊκός 5-0 α.α. (κ.α. 14-10).

Η Βαθμολογία: 1. Παναθηναϊκός 6 (2 αγ.), 2. Ολυμπιακός 6 (3 αγ.), 3. ΝΟ Πατρών 3 (2 αγ.), 4. Νηρέας Χαλανδρίου 3 (3 αγ.), 5. Πανσερραϊκός 0 (2 αγ.).

Η Ειδική Προκήρυξη και το αναλυτικό πρόγραμμα της Τελικής φάσης του πρωταθλήματος Μίνι Παίδων ΕΔΩ.