Μια ακόμα νίκη για τη Νίκη!

by Aquafeed 24

Το έκτο συνεχόμενο τρίποντο πήρε η ανδρική ομάδα του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, που στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας υποδέχθηκε το Νηρέα Πάτρας σήμερα, κερδίζοντας τον αγώνα με 9-6. Μια νίκη που θα τη διατηρήσει τουλάχιστον στη δεύτερη θέση του Β΄Ομίλου της Α2 υδατοσφαίρισης Ανδρών.

Με κόκκκινες κάρτες αποβλήθηκαν, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, οι Τουλγαρίδης (για κλωτσιά σε αντίπαλο προς το τέλος της τρίτης περιόδου), Καθρέπτας (μίλησε ειρωνικά στους διαιτητές με τη λήξη του αγώνα), Νταλάπας (για διαπληκτισμό με αντίπαλο) από τον Νηρέα Πατρών και ο Καρκαλιάνης (διαπληκτισμό με αντίπαλο) από τη Νίκη Βόλου. Οι οπαδοί της της Νίκης, εξάλλου – πάλι σύμφωνα με το φύλλο αγώνα – πέταξαν μπουκάλια με νερό κατά της ομάδας της Πάτρας μετά το τέλος της αναμέτρησης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΝΗΡΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ 9-6. Οκτάλεπτα: 3-1, 1-1, 2-2, 3-2. Νίκη Βόλου: Δανιήλ 2, Γιαβαρίδης 2, Γκανάτσιος 1, Θεοδωρόπουλος 1, Γλούμης 1, Καρκαλιάνης 1, Μαρτζούχος 1. Νηρέας Πατρών: Τουλγαρίδης 3, Βέρρας 1, Σπανογιάννης 1, Κωνσταντακόπουλος 1.

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA