Μία ανάσα από τον Αυστραλό Σαμ Ναγκλ το Περιστέρι!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Από την εκκίνηση του νέου έτους, φαίνεται ήδη έχουν αρχίσει οι κινήσεις των ομάδων για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τον ΓΣ Περιστερίου να αποτελεί έναν από τους συλλόγους που είναι πολύ κοντά σε μία σημαντική προσθήκη!

Το σύνολο του Κώστα Λούδη αγωνίστηκε για μεγάλο διάστημα της τρεχούσης σεζόν χωρίς κλασικό φουνταριστό, με τον Άγγελο Φώσκολο απόντα και τον Μανώλη Τσαχιλίδη να παίζει ελάχιστα λόγω προβλήματος τραυματισμού. Πλέον ο Φώσκολος επέστρεψε, αγωνιζόμενος στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας μάλιστα τρία τέρματα με… μιάμιση προπόνηση, ενώ ο Τσαχιλίδης θα χρειαστεί χρόνο για να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς.

Για την πλαισίωση της θέσης λοιπόν, οι «κυανοκίτρινοι» είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Σαμ Ναγκλ. Ο αριστερόχειρας φουνταριστός είναι γεννημένος το 1998, έχει ύψος 1,95 και κατάγεται από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, ενώ αγωνιζόταν στο Κολλέγιο της Σάντα Μπάρμπαρα στις ΗΠΑ. Για τον Αυστραλό, που έχει αγωνιστεί με τις μικρές εθνικές της χώρας του και που θα λάβει μέρος στην προετοιμασία της εθνικής ανδρών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, αυτή θα είναι η πρώτη του εμπειρία από ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με τον ίδιο και το Περιστέρι να αναμένουν η συνεργασία να ευδοκιμήσει προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι των δύο πλευρών.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA