Μεγάλη νίκη του ΝΟ Χανίων παρά την ισχυρή αντίσταση της Χίου!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο ΝΟ Χανιών στην τελευταία αγωνιστική  της πρώτης φασης της Α1 Ανδρών απέναντι στο ΝΟ Χίου με 11-10.

Είναι χαρακτηριστικό πως το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον ΝΟΧ ANEK LINES να είναι μπροστά με πέντε γκολ διαφορά της Χίου (6-1), με την τρίτη περίοδο να ολοκληρώνεται με 8-5.

Στo τέταρτο οκτάλεπτο ωστόσο οι Χιώτες παρουσιάστηκαν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια, αξιοποιώντας τα κενά και τις ευκαιρίες που τους έδωσαν οι γηπεδούχοι, φτάνοντας να διεκδικούν το θετικό αποτέλεσμα.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΝΟΧ ANEK LINES πήρε τη νίκη που χρειαζόταν και ως εκ τούτου ακολουθούν πλέον οι αγώνες που πρόκειται να δώσει στο πλαίσιο της β’ φάσης όπου θ’ αντιμετωπίσει τους ΠΑΟΚ, Γλυφάδα και Παναθηναϊκό.

Ο Βραζιλιάνος Μπέτο, επιβεβαιώνοντας σ’ ένα ακόμα παιχνίδι την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτό το διάστημα κατάφερε να σκοράρει πέντε συνολικά τέρματα και να αναδειχτεί ο πρώτος σκόρερ του αγώνα ενώ τα περισσότερα για την Χίο, σημείωσε ο Καλαργυρός, σκοράροντας τρεις φορές.

 

Διαιτητές: Σταυρίδης – Δαμιανάκης.

Αλυτάρχης: Κουμής

Οκτάλεπτα: 3-0, 3-1, 2-4, 3-5

ΝΟΧ ANEK LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Σπάχιτς 1, Νικολαΐδης, Αγιωργούσης 1, Μπατάκης 1, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Τοθ 1, Αποστολάκης, Μπέτο 5, Μαζοκοπάκης 2, Κουμής, Παπάς, Πρωιμάκης

Χίος (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης Στ. 1, Σφηκάκης, Γδύσης, Παππάς Κ., Παππάς Αλ. 2, Κανδιόγλου, Χριστοφορίδης, Μαρουλάς, Κόλλιας, Καλαργυρός 3, Γαβαλάς Ιω. 1, Καρακούρος Ιω., Καρακούρος Μ. 2, Αμπάζης 1

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA