Σταυρούλα Δουρέκα: «Μεγάλα βήματα από τον Εθνικό Πειραιώς φέτος»!

by Aquafeed 24

Οι πολυεπίπεδες αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν τη φετινή χρονιά στο γυναικείο τμήμα του Εθνικού Πειραιώς, είχαν άμεσο αντίκτυπο στην ομάδα και τα αποτελέσματα της, σύμφωνα με όσα δήλωσε η τερματοφύλακας των «κυανόλευκων», Σταυρούλα Δουρέκα, αμέσως μετά την παραλαβή των χάλκινων μεταλλίων.

Η διεθνής πορτιέρο βρίσκεται πολλά χρόνια στην ομάδα και είδε τον «Αυτοκράτορα» να επιστρέφει στα μετάλλια, βάζοντας τις βάσεις για τις επόμενες χρονιές.

Οι δηλώσεις της Σταυρούλας Δουρέκα:

«Μετά από τρία διαδοχικά χρόνια στα πλέι όφ που βγαίνουμε τέταρτες, σίγουρα μου αφήνει μια γλυκιά αίσθηση που κατακτήσαμε το χάλκινο μετάλλιο γιατί το αξίζουμε, η ομάδα ήταν πολύ καλή φέτος και με την είσοδο του κύριου Κολοβού, αλλά και με τις παίκτριες που ήρθαν, συν την πολλή καλή δουλειά που έγινε από τους προπονητές μας.

Φέτος, υπήρχε μια οργάνωση καλύτερη, αρχής γενομένης από το γεγονός ότι έγινε μια παρουσίαση ομάδος που άλλες χρονιές δεν το είχαμε δει και το ότι ήρθε ένας άνθρωπος και ασχολήθηκε μαζί μας, από τα μαγιό που θα κάνουμε προπόνηση, έως και το να είμαστε με τους γιατρούς μας σε άμεση επαφή. Όλα αυτά δείχνουν ότι κάποιος ενδιαφέρεται για εμάς και εμείς ερχόμασταν προπόνηση με ευχάριστη διάθεση».

Για την επερχόμενη σεζόν:

«Σίγουρα θα αλλάξουν οι στόχοι αφού με την τρίτη θέση μπορούμε να βγούμε στην Ευρώπη και δουλεύουμε όλοι για την επόμενη χρονιά.

Ο Εθνικός σίγουρα έχει κάνει μεγάλα βήματα όχι μόνο με την κατάκτηση της τρίτης θέσης αλλά και γενικά με όλη την πορεία που είχε φέτος και το πώς αντιμετώπιζε όλες τις ομάδες. Θεωρώ ότι κάναμε μεγάλη προσπάθεια να βελτιώσουμε τη νοοτροπία μας και να το δείχνουμε εντός νερού είτε με καλύτερους, είτε με υποδεέστερους αντιπάλους.

Σε προπονητικό επίπεδο η ομάδα πήγε πολύ καλά φέτος, κάναμε αρκετές προετοιμασίες μες τη χρονιά είχαμε πολλές αποστολές, βγήκαμε όλες έξω περνώντας χρόνο μαζί. Πιστεύω ότι ο Εθνικός ξεπέρασε τον εαυτό του, κάναμε περισσότερη προπόνηση από ότι κάναμε άλλες χρονιές και γενικά με τον κ. Βαμβακάρη βελτιωθήκαμε σημαντικά».

Για το αν αφιερώνει κάπου το μετάλλιο:

«Θα αφιερώσω το μετάλλιο σε όλες τις συμπαίκτριες μου, οι οποίες έκαναν πραγματικότητα τους στόχους μας και μετά από πολύ καιρό βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση. Τα καλύτερα έρχονται για το τμήμα και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Βαμβακάρη, τον κ. Κατόπη και τη Γεωργία Γαρατζιώτη, που μας βοήθησαν στην προπόνηση τερματοφυλάκων τη φετινή σεζόν».

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA