Στο meeting με τους κορυφαίους ο Ολυμπιακός

by Aquafeed 24

Αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού με επικεφαλής την Γενική Γραμματέα του συνδέσμου, κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη βρέθηκε στις κολυμβητικές εγκαταστάσεις της Όστια, στην Ρώμη της Ιταλίας, στην καθιερωμένη συνάντηση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, με τις ομάδες που συμμετέχουν στην κορυφαία διασυλλογική οργάνωση της Ευρωπαϊκής υδατοσφαίρισης, το LEN Champions League.

Αντικείμενο της συνάντησης, ήταν τα τηλεοπτικά δικαιώματα αλλά και οι διαδικασίες σχετικά με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων, τα νέα δεδομένα του marketing, οι νέες κεντρικές συμφωνίες, αλλά και ο τρόπος που θα μπορούσε να γίνει ολόκληρο το προϊόν πιο ελκυστικό. Ο Ολυμπιακός έκανε τις προτάσεις του οι οποίες έγιναν αποδεκτές καθολικά και με ενθουσιασμό από τους ανθρώπους της διοργανώτριας αρχής.

Μετά το τέλος του meeting, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα προημιτελικά του Euro Cup, με την Γ.Γ. του Ολυμπιακού κ. Τσιλιγκίρη, να επιλέγει τα ζευγάρια που θα αναμετρηθούν για την είσοδο τους στα ημιτελικά.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων αλλά και αυτοί της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, έδωσαν ραντεβού στα κολυμβητήρια την 1η αγωνιστική του LEN Champions League στις 25 Οκτωβρίου.

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA