🇬🇷🇬🇷 Με στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

by Aquafeed 24

Η Εθνική ομάδα ανδρών έκανε το 2×2 στον Β’ Όμιλο του Europa Cup και ευελπιστεί σε αντίστοιχη συνέχεια, με σκοπό την πρόκριση στο World League και -γιατί όχι- την Ολυμπιάδα του Τόκιο.

Ο Κωνσταντίνος Φλέγκας εστίασε στο στόχο της ομάδας, που είναι το εισιτήριο στους Ολυμπιακούς Αγώνες: ” Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, όπου στο πρώτο οκτάλεπτο νικούσαμε με 4-0, ενώ μετά, υπήρξε μία ισορροπία. Πρέπει να διατηρούμε τον ίδιο ρυθμό και με υποδεέστερες, θεωρητικά, ομάδες. Από κει και πέρα, προχωράμε στον επόμενο αγώνα και σε ακόμα καλύτερες εμφανίσεις. Στόχος μας είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο”.

Ο Κώστας Γενηδουνιάς, από την πλευρά του, έδωσε το δικό του στίγμα για τους στόχους της ομάδας: ” Ξεκινήσαμε τον αγώνα πολύ καλά, αλλά μετά χαλαρώσαμε, με αποτέλεσμα να καλύψει η Ολλανδία ένα μέρος της διαφοράς που είχαμε χτίσει. Η χρονιά που διανύουμε είναι προολυμπιακή και στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε σοβαροί και έτοιμοι για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Νότιο Κορέα. Ευελπιστούμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και στους υπόλοιπους αγώνες του ομίλου”.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA