Ενός λεπτού σιγή

by Aquafeed 24

Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε πριν από την έναρξη του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Υδραϊκό την Τετάρτη στο «Π. Καπαγέρωφ».

Οι «ερυθρόλευκοι» κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιάννη Δήμαρχου, του φιλάθλου του Ολυμπιακού, που «έφυγε» από τη ζωή, μετά το τέλος της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, στο «Γ. Καραϊσκάκης», την περασμένη Κυριακή.

Παράλληλα, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:«Μια νίκη καθαρή. Με εξαίρεση το δεύτερο οκτάλεπτο, που ήταν ισορροπημένο, ήμασταν σε όλο τον αγώνα, καλύτεροι και επικρατήσαμε σε όλους τους τομείς. Πήραμε μια νίκη αναμενόμενη και σχετικά άνετα. Πρέπει να αποβάλουμε το κακό δεύτερο οκτάλεπτο και σίγουρα κρατάμε την διάθεση να κολυμπήσουμε, να δημιουργήσουμε και να αμυνθούμε που είχαμε στον υπόλοιπο αγώνα».

Ο Στέφανος Γαλανόπουλος, δήλωσε από την πλευρά του τα εξής: «Ήταν ένας αγώνας, ουσιαστικά, προετοιμασίας, εν όψει της συνέχειας του Τσάμπιονς Λιγκ. Τέτοιοι αγώνες είναι για να δουλεύουμε κάποια πράγματα. Δεν κοιτάμε αν είναι εύκολο ή δύσκολο κάποιο παιχνίδι, όσο να βελτιωνόμαστε και να δουλεύουμε τα πράγματα που θέλουμε και στην άμυνα και στην επίθεση. Μέσα από τέτοια παιχνίδια και ειδικά μέσα στο Παπαστράτειο, βρίσκουμε τον εαυτό μας και γινόμαστε όλο και καλύτεροι καθώς ακολουθεί πιο απαιτητική συνέχεια»

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA