Την Εθνική Ουγγαρίας καλείται να αντιμετωπίσει αύριο Παρασκευή 15/10 στις 17:30 ώρα Ελλάδος, η Εθνική Νέων Γυναικών διεκδικώντας το εισιτήριο εισόδου στον Μεγάλο Τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κ20.

Οι Ουγγαρέζες επικράτησαν των «Οράνιε» του Ευάγγελου Δουδέση με 13-12, σε ένα παιχνίδι γεμάτο ανατροπές, το οποίο στο πρώτο ημίχρονο φαίνεται να είχαν υπό έλεγχο οι Ολλανδές με το σκορ να είναι 9-7 υπέρ τους. Ωστόσο, με το 3ο οκτάλεπτο να λήγει 10-10 και το μομέντουμ να ανήκει στην Ουγγαρία, η νίκη κρίθηκε στις λεπτομέρειες και σε αυτές υπερτέρησαν οι “Μαγυάρες”. Η ομάδα της Ουγγαρίας θα διεκδικήσει επίσης μια θέση στον Τελικό της μεγάλης διοργάνωσης με την αυριανή αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος να αναμένεται άκρως ανταγωνιστική.

Να σημειωθεί ότι η Ολλανδία ταξίδεψε στο Ισραήλ χωρίς την καλύτερή της παίκτρια, η οποία τραυματίστηκε στο χέρι κατά την διάρκεια της προετοιμασίας των “Οράνιε” στην Αθήνα, προ ημερών. Αναμφίβολα μια σημαντική απώλεια για την ομάδα του Ευάγγελου Δουδέση που ενδεχομένως είχε την αντίστοιχη επίδραση στα αποτελέσματα των αγώνων τους.

 

 

Facebook Comments