Απευθείας μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Ουγγαρίας Ζολτ Βάργκα «ρίχτηκε» κατευθείαν στη δουλειά. Πραγματοποίησε μάλιστα και το πρώτο του κάλεσμα για προετοιμασία ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Σπλιτ, κρύβοντας και κάποιες… εκπλήξεις.

Ανάμεσα στα ονόματα λοιπόν που κάλεσε, δεν συμπεριλήφθηκαν αυτά του αρχηγού της ομάδας Ντένες Βάργκα αλλά και του Μάρτον Βάμος. Ωστόσο ο Ζολτ Βάργκα στη Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε εξήγησε αναλυτικά τους λόγους της απουσίας δύο εκ των σταρ της ομάδας.

Συγκεκριμένα είπε πως δεν τίθεται κάποιο ζήτημα εσωτερικό, ούτε φυσικά θέμα ποιότητας, όμως ο Ντένες Βάργκα πέρασε φέτος μία «μακριά» χρονιά, με εγχείρηση και άμεση επαναφορά στους αγώνες σε μία άκρως απαιτητική αγωνιστική σεζόν. Οπότε θεωρεί πως θα είναι καλό για εκείνον να ξεκουραστεί και να επανέλθει στο επόμενη στάδιο της προετοιμασίας. Όσον αφορά την απουσία του Βάμος, εξαιτίας μίας επέμβασης που έκανε στα μάτια θα χρειαστεί να απουσιάσει για ένα διάστημα.

Επί της ουσίας όμως ο λόγος της απουσίας τους είναι προσωρινός και δεν χρίζει ανησυχίας.

Το κάλεσμα του Ζολτ Βάργκα: Κάρντος, Λεβάι, Βόγγελ, Άγκ, Άνιαλ, Μπατίζι, ΜπούριανΓκέργκο, Γιάνσικ, Κόναρικ, ΜάνχερτζΜόλναρ, Νάγκι, Νέμετ, Πολ, Βάντοβιτς, Βίγκβαρι, Ζαλάνκι 

Facebook Comments