Με επτά γκολ της Ινάμπα, ευρεία εντός έδρας νίκη των Χανίων!

by Aquafeed 24

Ευρεία νίκη πέτυχε στην έδρα του ΝΟ Χανίων, καθώς η ομάδα του Γιώργου Κατσουλάκη επικράτησε 21-12 του Ηλυσιακού, με την Ινάμπα να πραγματοποιεί ονειρική εμφάνιση επιθετκά, σκοράροντας επτά τέρματα για τις Κρητικές, οι οποίες έφθασαν τους 15 βαθμούς σε 19 αγωνιστικές. Από την άλλη, ο Ηλυσιακός του Γιώργου Τσόκα παρέμεινε χωρίς συγκομιδή.

Ο ΝΟ Χανίων δημιούργησε διαφορά ασφαλείας από το πρώτο οκτάλεπτο (9-3), για να φθάσει στην σημαντική επικράτηση, ενώ πέρα από την Ινάμπα, η Καβακούτσι σημείωσε τέσσερα γκολ και από τρία οι Τσιουγκρή και Τρουλάκη. Τέσσερα γκολ από τον Παναγιώτι για τον Ηλυσιακό και τρία από την Σκαρπαλέζου.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 21-12

Τα οκτάλεπτα: 9-3, 1-1, 6-1, 5-7

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Γιώργος Κατσουλάκης): Πασβάντη, Τρουλάκη 3, Ινάμπα 7, Φουράκη 2, Παπασηφάκη, Τσιουγκρή 3, Ζαχαράκη, Καβακούτσι 4, Καραδάκη, Αικ. Κουνδουράκη 1, Ιγνατίου, Πενταράκη 1, Κυριακοπούλου, Γλυνιαδάκη, Χάβρε.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Τσόκας): Πράπα, Λουκοπούλου, Καπότη, Παπαφιλίππου, Παναγιώτι 4, Ξανθοπούλου 2, Κοκκίνου 1, Σκαρπαλέζου 3, Φελλά 1, Μανιάτη, Κατσώνη 1, Σκουμπάκη, Κανταλέα, Πετεινάτου, Κακλή.

Διαιτητές: Βόσικας, Καζούλης

Αλυτάρχης: Αντώνης Καραβάνος

– Αύριο Κυριακή (14/4) στις 12:00 στο κολυμβητήριο Αλίμου θα διεξαχθεί η συνάντηση ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ για την 20η αγωνιστική.

Διαιτητές: Γιάννης Τσότρας, Παναγιώτης Μποσγανάς

Παρατηρητής: Νίκος Σταυρόπουλος

Αλυτάρχης: Δημήτρης Κύρκος

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA