Α1 Ανδρών: Μεγάλο διπλό για τον ΑΝΟΓ που «κλείδωσε» την πρωτιά του Γκρουπ 2!

Το σύνολο του Γιώργου Παπαδόπουλου εξασφάλισε την μία από τις δύο θέσεις που οδηγούν στα play in! Επτά γκολ ο Πούρος!

by Γιώργος Χρήστου

Με εξαιρετική εμφάνιση ο ΑΝΟ Γλυφάδας πέρασε από την έδρα του Εθνικού Πειραιά καθώς επικράτησε με 17-7 για την 7η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Γκρουπ 2 της Α1 Ανδρών. Το σύνολο του Γιώργου Παπαδόπουλου «κλείδωσε» την πρωτιά του ομίλου και παράλληλα το ένα από τα δύο εισιτήρια για τα play in του πρωταθλήματος, αφού έφτασε τους 35 βαθμούς.

Εθνικός Πειραιά – ΑΝΟ Γλυφάδας 7-17

Ο Εθνικός παρέμεινε στους 28 βαθμούς και στην προνομιούχο 2η θέση -καθώς έχασε και το Παλαιό Φάληρο- και όλα θα κριθούν στην 8η και τελευταία αγωνιστική για το ποιος θα καταταγεί 2ος ώστε στα να πάρει το δεύτερο εισιτήριο για τα play in.

Από πολύ νωρίς, ο ΑΝΟΓ έδειξε τις διαθέσεις του και προηγήθηκε με 1-5 στο πρώτο οκτάλεπτο, διατηρώντας και αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά του από τον Εθνικό Πειραιά, ώστε να φθάσει στην επικράτηση.

Κορυφαίος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Πούρος με 7 γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 1-5, 2-4, 3-3, 1-5

Εθνικός Πειραιά (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μυρίλος 1, Θαλασσινός 2, Τεσάνοβιτς, Γερακούδης 1, Ιωάννου, Πρωτοψάλτης 1, Καραβιώτης, Παπάκος Κ. 1, Λαδάς Π. 1, Μεσκί, Λαδάς, Πανάρετος, Μανδαλιός, Αργυρός

ΑΝΟ Γλυφάδας (Γιώργος Παπαδόπουλος): Κουρούβανης, Τζελάτης, Βαλλιανάτος, Ίβιτς, Μαυράκης 2, Μπομπός, Μιγιούσκοβιτς 3, Τσαταλιός 2, Παπαγεωργίου 2, Πούρος 7, Ηλιόπουλος Λ., Κούκουνας 1, Ηλιόπουλος Ν., Μιγκλής, Οικονόμου

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA