Με δύο σημαντικές απουσίες οι Σέρβοι στο Ζάγκρεμπ!

by Aquafeed 24

Τους 15 αθλητές που θα ταξιδέψουν στο Ζάγκρεμπ για το Final 8 του Europa Cup ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας, Ντέγιαν Σάβιτς.

Ο πολυνίκης τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον Στέφαν Μίτροβιτς, τον περιφερειακό της Φερεντσβάρος και τον τερματοφύλακα, Γκόικο Πιέτλοβιτς, οι οποίοι έμειναν εκτός, με τον πρώτο να ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον αυχένα.

Τη θέση του Πιέτλοβιτς θα πάρει ο τερματοφύλακας Dmitri Risticevic, ενώ οι 15 Σέρβοι που θα διεκδικήσουν το χρυσό στην Κροατία είναι οι:

Μπράνισλαβ Μίτροβιτς, Ριστίσεβιτς, Ράσοβιτς, Φιλίποβιτς, Μάντιτς, Ντέντοβιτς, Άλεξιτς, Γιάκσιτς, Ραντέλοβιτς, Πιέτλοβιτς Ντούσκο, Λάζιτς, Πρλαΐνοβιτς, Στογιάνοβιτς, Ράσοβιτς Στραχίνια και Μίλος Τσουκ.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στο Βελιγράδι ο Σάβιτς και ο αρχηγός Φιλίποβιτς, στάθηκαν στο γεγονός ότι οι νέοι κανονισμοί ενδεχομένως διαφοροποιήσουν τη δυναμική των ομάδων στο Ζάγκρεμπ, ενώ ο έμπειρος τεχνικός επιδιώκει μέσα από τις προπονήσεις να αντιληφθεί τις αλλαγές, αλλά μέσα από τα μάτια των παικτών.

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA