Έπαιξαν σε γεμάτο κολυμβητήριο με νέους κανονισμούς και… μπικινάκι!

by Aquafeed 24

Στο επίνειο της Ρώμης, την Όστια, η εθνική Ιταλίας του Σάντρο Καμπάνια φιλοξενεί αυτές τις ημέρες την αντίστοιχη ομάδα της Ισπανίας, ενώ την Τρίτη πραγματοποιήθηκε επίσημος φιλικός αγώνας ανάμεσα στις δύο χώρες, λίγο πριν το Final 8 του Europa Cup στο Ζάγκρεμπ (5-7/4).

Η λέξη «Σετεμπέλο» αρκεί για να γεμίσει κάθε κολυμβητήριο της Ιταλίας και μακάρι κάποτε να γίνει το ίδιο στην Ελλάδα, όμως έως τότε θα θαυμάζουμε τους Ιταλούς που τίγκαραν το κολυμβητήριο στην Όστια σε ακόμη έναν αγώνα, παρότι δεν υπήρχε κανένα, σχεδόν, ενδιαφέρον.

Το τελικό σκορ έγραψε 14-8 υπέρ των Ιταλών, κάτι που πρέπει να μελετηθεί περισσότερο, καθώς ο αγώνας έγινε με τους νέους κανονισμούς και τα γκολ που επιτεύχθηκαν δεν ήταν λίγα.

Μάλιστα, το πιο ξεχωριστό σημείο της αγωνιστικής συνάντησης ήταν το… μπικίνι που φόρεσαν κάποιοι από τους Ιταλούς διεθνείς, όχι λόγω αλλαγής της τάσεως στη μόδα, αλλά επειδή τους έγιναν εξειδικευμένες καρδιακές μετρήσεις κατά την ώρα του αγώνα και ήταν απαραίτητο αυτό το «τοπάκι» για να τις καταγράψουν.

Η Ιταλία ολοκλήρωσε τον αγώνα με 14/26 σουτ και οι Ισπανοί με 8/22. Μόλις ένα πέναλτι στον αγώνα, σε αντίθεση με όσα παιχνίδια έχουμε παρακολουθήσει έως τώρα με τους νέους κανονισμούς.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Σάντρο Καμπάνια δήλωσε ότι οι νέοι κανονισμοί χρειάζονται και σοβαρούς, πολύ καλά προπονημένους αθλητές, ενώ εξέφρασε το «άγχος» του όσον αφορά την αναμέτρηση Ρωσία – Ιταλία στα προημιτελικά του Final 8 του Europa Cup, καθώς οι Ρώσοι χρησιμοποιούν ήδη στο εγχώριο πρωτάθλημα τους νέους κανονισμούς και είναι πιο εξοικειωμένοι από τους Ιταλούς.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA