Όπως ήταν φυσιολογικό, στις δηλώσεις του στο nox.gr ο Ηλίας Μαχαίρας εξέφρασε τη λύπη του για την ήττα από τον Εθνικό. «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τη στιγμή που χάνουμε παιχνίδι στην έδρα μας. Αν εξαιρεθεί ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη σε όλα τα άλλα παιχνίδια πρέπει να διεκδικούμε βαθμούς», τόνισε.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις από τον προπονητή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ΑΝΕΚ LINES είναι οι εξής: «Το αρνητικό για μας είναι ότι δεν δουλέψαμε στις γιορτές όπως έπρεπε και αυτό φάνηκε στο ξεκίνημα του αγώνα. Χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία, υπήρχαν παιδιά που γύρισαν χθες στα Χανιά μετά τον τελευταίο αγώνα που δώσαμε με τη Γλυφάδα, αφού απουσίαζαν στο μέρος καταγωγής τους κι έτσι δυστυχώς δεν είχαμε δουλέψει στο πώς θ’ αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι. Σιγά σιγά βρήκαμε ρυθμό, πράγμα που μας έλειπε στα πρώτα 5 λεπτά που μας έφυγε όμως το σκορ, αλλά δείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τη στιγμή που χάνουμε παιχνίδι στην έδρα μας. Αν εξαιρεθεί ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη σε όλα τα άλλα παιχνίδια πρέπει να διεκδικούμε βαθμούς. Πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη που κάναμε σε αυτό το παιχνίδι και να επικεντρωθούμε στο επόμενο που είναι το άλλο Σάββατο με τον Πανιώνιο, που είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια», κατέληξε ο Ηλ. Μαχαίρας.

Από την άλλη, ο Φάνης Κουτουδιός για τον Εθνικό τόνισε τα εξής: «Θεωρώ ότι πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη, ξεκινώντας έτσι ιδανικά το νέο έτος, ενώ κλείσαμε αρκετά καλά τον α’ γύρο. Τα Χανιά είναι μια πολύ αξιόμαχη ομάδα και πιστεύω ότι δύσκολα θα περάσουν οι άλλες ομάδες από αυτή την έδρα και κυρίως οι ομάδες που είναι ανταγωνιστικές σ’ εμάς, οπότε είναι σημαντικό που εμείς τα καταφέραμε. Πιστεύω ότι σαν ομάδα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα.

Σε αυτό το παιχνίδι ήμασταν εκτός ρυθμού γιατί το πρωτάθλημα είχε διακοπεί. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Μέχρι τέλους θα κρίνονται τα πάντα και θεωρώ ότι οι αποστάσεις από τις ομάδες που θα παίξουν πλέι άουτ μέχρι αυτές που θα είναι στην 4άδα θα είναι πολύ μικρές».

Πηγή: nox.gr