Σε ένα χορταστικό ματς που έγινε στη Γλυφάδα ο Απόλλωνας Σμύρνης επικράτησε με 15-12 του ΑΝΟΓ για την 11η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Α1 Ανδρών. Το σύνολο του Νίκου Δεληγιάννη έφτασε τους 24 βαθμούς με ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ οι γηπεδούχοι που έδειξαν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έμειναν στη πέμπτη θέση και τους 16 βαθμούς.

ΑΝΟ Γλυφάδας – Απόλλων Σμύρνης 12-15

Ο Απόλλωνας Σμύρνης μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση αφού προηγήθηκε με 2-0 και 3-1 στο πρώτο οκτάλεπτο αλλά ο ΑΝΟΓ κατάφερε να μειώσει στην ελάχιστη τιμή της διαφοράς (3-2). Στη δεύτερη περίοδο το σύνολο του Νίκου Δεληγιάννη ανέβασε την διαφορά στα τρία τέρματα (5-2, 6-3) αλλά και πάλι οι γηπεδούχοι μείωσαν σε απόσταση αναπνοής (6-5) δείχνοντας ένα καλό και ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Απόλλωνας Σμύρνης έτρεξε ένα σερί 5-0 εκτοξεύοντας την διαφορά για πρώτη φορά στα έξι τέρματα (11-5) αλλά το σύνολο του Γιώργου Παπαδόπουλου είχε την απάντηση αφού μείωσε στα τρία τέρματα (11-8). Στη τελευταία περίοδο ο ΑΝΟΓ μείωσε στο γκολ (12-11) αλλά ο Απόλλωνας βρήκε τις λύσεις με τρία συνεχόμενα γκολ έφτασε στη τελική επικράτηση σε ένα χορταστικό παιχνίδι με τον Ηλιόπουλο να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Μπογκντάνοβιτς που σημείωσε πέντε τέρματα, ενώ ο Χονδροκούκης πρόσθεσε τέσσερα. Από πλευράς Γλυφάδας Παπαγεωργίου και Πούρος πέτυχαν από τέσσερα τέρματα έκαστος.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Στο 0:59 της τρίτης περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και αφού προηγούμενος είχε παρατηρηθεί με κίτρινη ο προπονητής του Απόλλων κ. Δεληγιάννης γιατί διαμαρτυρόμενος έφυγε από το πάγκο της ομάδας του».

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-3, 3-5, 4-4

ΑΝΟ Γλυφάδας (Γιώργος Παπαδόπουλος): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης, Βαλλιανάτος, Ναγκλ, Μαυράκης 1, Μπομπός, Μιγιούσκοβιτς 2, Θωμόγλου, Παπαγεωργίου 4, Πούρος 4, Ηλιόπουλος Αλ. 1, Κουκουνάς, Ηλιόπουλος Νεκτ., Μίγκλης, Πριμηκύριος

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 5, Μόκκας, Τρούλος 1, Δίπλαρος 1, Σουσιασβίλι, Χονδροκούκης 4, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 1, Τσαχειλίδης, Σολανάκης 1, Καβουσανός, Τόττης 1, Τσιαβαλιάρης