Αναλαμβάνει τις Εθνικές ομάδες πόλο ο Πάνος Αργιανίδης!

#SurvivorGR

0

Σε μια κομβικής σημασίας κίνηση προχώρησε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, η οποία συμφώνησε με τον Πάνο Αργιανίδη, ώστε να αναλάβει το Management όλων των Εθνικών ομάδων Υδατοσφαίρισης.

Σίγουρα η είδηση μπορεί να χαρακτηριστεί «ανέλπιστη», όμως παρότι οι δύο πλευρές δεν έχουν συναντηθεί εκ του σύνεγγυς, η συμφωνία ισχύει και θα ενεργοποιηθεί στις αρχές Ιουνίου, με την έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής ανδρών και της Εθνικής γυναικών.

Υπενθυμίζεται ότι στον συγκριμένο ρόλο ο Πάνος Αργιανίδης, έχει διαπρέψει στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ράγκμπι, ενώ αρκετοί διεθνείς παίκτες του εν λόγω αθλήματος ακόμη εκθειάζουν τη νοοτροπία του και την οργάνωση την οποία έφερε στην Εθνική ομάδα ράγκμπι, παρότι η Ομοσπονδία έχει πάψει τη λειτουργία της από πέρυσι.

Μάλιστα, ΚΟΕ και Αργιανίδης ήρθαν σε επαφή, μέσω του διεθνούς Υδατοσφαιριστή, Κώστα Κοκκινάκη, ο οποίος βρίσκεται στο ίδιο τηλεοπτικό παιχνίδι με τον Manager ή αλλιώς σύγχρονο Γκασπάροφ, όπως τον αποκαλούν μέσω της πιο δημοφιλούς σελίδας του διαδικτύου, του «Πανελλήνιου Σύνδεσμου Μάνατζερ Ράγκμπι».

Το Aquafeed24.com θέλησε να προσφέρει από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του μια μεγάλου μεγέθους είδηση και πλέον ευελπιστούμε ο Πάνος Αργιανίδης να δώσει αυτά που αποδεδειγμένα μπορεί στην ελληνική υδατοσφαίριση.

Τέλος, να αναφερθεί ότι ο αποκλεισμός της Εθνικής ομάδας γυναικών από τα τελικά του World League, τα οποία θα διεξαχθούν στη Σαγκάη, επηρέασε τις συζητήσεις της ΚΟΕ με τον έτερο παίκτη του Survivor, Ορέστη Τσανγκ και έτσι το τηλεοπτικό δίδυμο δεν θα συνυπάρξει στις Εθνικές ομάδες Water Polo.