Με εκτός έδρας αποστολή συνεχίζει ο AΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson τις υποχρεώσεις του στην Α1 πόλο γυναικών στο πλαίσιο της 9ης στροφής. Τα κορίτσια του Πάνου Βέργου δοκιμάζονται στα Χανιά απέναντι στην ανεβασμένη τοπική ομάδα, ψάχνοντας τη δεύτερη σερί νίκη μετά την αναμέτρηση της προηγούμενης εβδομάδας με τη Γλυφάδα.

Τα κορίτσια του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson μία εβδομάδα πριν παίξουν με τη Ντουναϊσβάρος για το LEN Champions League, θέλουν να συνεχίσουν τις υψηλές πτήσεις στις εντός των τειχών υποχρεώσεις τους και να πραγματοποιήσουν μία καλή εμφάνιση.

Με 19 βαθμούς μετά από τις 8 πρώτες αγωνιστικές, ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson ισοβαθμεί με τη Βουλιαγμένη στην 3η θέση της βαθμολογίας και θέλει να προσθέσει ακόμη μια νίκη στο ενεργητικό του για να πάει στην Ουγγαρία με ψυχολογία για τη δεύτερη ευρωπαϊκή του επικράτηση στη φάση των Ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Με φόντο την εν λόγω αναμέτρηση, η αριστερόχειρας περιφερειακός, Μελίνα Καρυπίδου, μίλησε στο alimoswaterpolo.com: «Η ομάδα μας το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τα Χανιά σε ένα παιχνίδι εκτός έδρας. Γνωρίζουμε ότι έχουμε τελείως διαφορετικούς στόχους με την ομάδα των Χανίων, παρ’όλα αυτά η ομάδα μας θα προσπαθήσει να δώσει το 100%, εφαρμόζοντας όλα αυτά που δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση. Η μέχρι στιγμής πορεία που έχουμε στο πρωτάθλημα μας αφήνει ικανοποιημένους και μας γεμίζει όρεξη για περισσότερη δουλειά, τόσο ομαδικά αλλά και σαν μονάδες. Είμαστε μια νέα ομάδα και τα κενά διαστήματα μεταξύ των αγώνων λειτουργούν υπέρ μας καθώς μας δίνετε χρόνος να δούμε τα λάθη μας και να δουλέψουμε πάνω σε αυτά καθώς και να δεθούμε ακόμα περισσότερο».