Το πιο δύσκολο παιχνίδι του μέχρι το επόμενο και το πιο απαιτητικό εντός των τειχών, δίνει ο Εθνικός GOLDFORCE στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1 πόλο γυναικών.

Τα κορίτσια του Στέφανου Λέανδρου, μια εβδομάδα πριν ταξιδέψουν στην Ουγγαρία για να αντιμετωπίσουν την Φερεντσβάρος, κοντράρονται με τον αήττητο Ολυμπιακό. Ο βαθμός δυσκολίας της αναμέτρησης γίνεται ευκόλως αντιληπτό πως είναι μεγάλος ωστόσο η σταθερότητα που έχει δείξει ο Εθνικός GOLDFORCE στα τελευταία παιχνίδια, η δυναμική του αντιπάλου και το γεγονός πως βρίσκεται τρεις μόλις βαθμούς μακριά από την κορυφή, καθιστά την αναμέτρηση βαρύνουσας σημασίας.

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης, η Φοίβη Χατζηκυριακάκη, μίλησε στο ethnikoswaterpolo.gr:

«Γνωρίζουμε τη δυναμικότητα του αντιπάλου και θέλουμε να παρουσιαστούμε ανώτερες των περιστάσεων, ακολουθούν δύο απαιτητικές εβδομάδες για εμάς και θέλουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να είναι το έναυσμα των καλών εμφανίσεων, δείχνοντας τη δουλειά που έχουμε κάνει στην προπόνηση.

Στη μέχρι τώρα πορεία μας θεωρώ δεν έχουμε πιάσει ακόμα το πικ της απόδοσης μας σαν ομάδα, παρ’όλα αυτά έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε τα πατήματα μας και να αποδίδουμε πολύ καλύτερα. Ακολουθούν οι επόμενες εβδομάδες που θα είναι ένα δυνατό τεστ για το που βρισκόμαστε πριν τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες».