Την απόκτηση του Χρήστου Λουζίδη ανακοίνωσε η ομάδα της Ιτέας, καθώς ύστερα από κινήσεις της διοίκησης και του νέου της τεχνικού, Κωνσταντίνου Μπουρνάζου, ο πρώην φουνταριστός της Βουλιαγμένης θα αγωνιστεί με το σκουφάκι του ΝΟΙ στη Β’ κατηγορία.


Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Ιτέας ανακοινώνει την απόκτηση του φουνταριστού Χρήστου Λουιζίδη με την μορφή υποσχετικής από τον Ν.Ο.Βουλιαγμένης. Ο Χρήστος είναι γεννημένος το 1994 και ξεκίνησε την ενασχόληση του με την υδατοσφαίριση από τα τμήματα του Ν.Ο.Β. έχοντας πολλές επιτυχίες στα ηλικιακά πανελλήνια πρωταθλήματα. Παράλληλα ήταν μέλος της ανδρικής ομάδας του ομίλου εώς και το 2013 με αποκορύφωμα την κατάκτηση του νταμπλ τη σεζόν 2011-2012. Επίσης, τη σεζόν εκείνη αγωνίστηκε με την εθνική νέων ανδρών στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Γαλλία.Τη σεζόν 2013-2014 αγωνίστηκε στην Α1 με την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου και μετά επέστρεψε στον Ν.Ο.Β. για μια χρονιά. Έπειτα πήρε μεταγραφή για την ομάδα του Υδραικού επίσης στην Α1 κατηγορία. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με την ομάδα του Μίλωνα στην Α2 κατηγορία.


Παράλληλα, η Ιτέα ανακοίνωσε την παραμονή του Σεμπάστιαν Λειψάκη και του Κωνσταντίνου Κεραμειανάκη, αλλά και την απόκτηση του Άγγελου Κίτσου.