Λούδη: «Ναι θέλουμε πολύ να κερδίσουμε τον Εθνικό»!

by Aquafeed 24

Ικανοποίηση έφερε στο στρατόπεδο της Γλυφάδας η ισοπαλία με τον Εθνικό Πειραιώς, με τις παίκτριες του Τάσου Πιρπιρή να δείχνουν ότι ήθελαν πολύ το θετικό αποτέλεσμα, που εν τέλει ήρθε και χάρισε στον ΑΝΟΓ τον πρώτο βαθμό στο πρωτάθλημα.

Η Εύα Λούδη μίλησε στο Aquafeed24 για την εν λόγω αναμέτρηση, τονίζοντας ότι η ίδια και η συμπαίκτριες της θέλουν πολύ να κερδίσουν τον Εθνικό στους επερχόμενους αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων.

Η Εύα Λούδη στο Aquafeed24

«Σήμερα ήμασταν πάρα πολύ καλύτερες σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στο Παπαστράτειο. Το σημερινό ματς ήταν ένα παιχνίδι που μας ανέβασε πάρα πολύ την ψυχολογία και μας κάνει να δούμε τα επόμενα ματς με διαφορετικό μάτι.

Ήμασταν όλες αρκετά καλές αλλά παρόλα αυτά έγιναν πάλι πάρα πολλά λάθη, τα οποία άμα διορθώσουμε να είναι και αυτό κάποια στιγμή που θα μας οδηγήσει στο να κερδίσουμε αυτή την ομάδα. Θέλουμε πάρα πολύ να κερδίσουμε τον Εθνικό».

Ενόψει των αγώνων 3-6:

«Εκμεταλλευτήκαμε τα παιχνίδια της πρώτης φάσης και τα έξι που παίξαμε, τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη ήταν για μας παιχνίδια που μας δώσανε εμπειρίες και μας έκαναν να διορθώσουμε λάθη και να τα αναγνωρίσουμε.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι με τον Εθνικό είναι ένας αγώνας πολύ πιο κοντά στα δικά μας δεδομένα και μας βοηθάει θεωρώ να προχωρήσουμε για τις επόμενες αναμετρήσεις για τις θέσεις 3-6.

Για το αποτέλεσμα (10-10) με τον Εθνικό:

«Θεωρώ ότι είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα το σημερινό».

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA